Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri? 4 Mart 2022 Cuma vizyona çıkacak filmler

Sinemaseverler bu hafta vizyona girecek olan filmleri bekliyor. Bu hafta vizyonda ikisi yerli olmak üzere 4 film yer alacak. Peki, bu hafta vizyona hangi filmler giriyor? 4 Mart 2022 vizyona girecek filmler! Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri?

03.03.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:38) Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri? 4 Mart 2022 Cuma vizyona çıkacak filmler

Bu hafta sinemaseverler uzun zamandır bekledikleri filmlere nihayet kavuşuyor. Heyecanlı bekleyişin ardından nihai sona yaklaşan sinemaseverlerin bu hafta sinema salonlarını doldurması bekleniyor. Beklenen filmler arasında 2'si yerli olmak üzere 4 tane film bulunuyor. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona giriyor? 

Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri?

Uzun süredir konuşulan ve çıkması beklenen filmlerin başında 'Bergen' yer alıyor. Peşi sıra onu takip eden film ise 'The Batman' oluyor. 2022 Oscar adayı olan 'Kaçış' ve belgesel türünde olan 'Yaramaz Çocuklar' adlı filmlerde bu hafta beyaz perdedeki yerini alacak.

The Batman

The Batman

Bu haftayı iple çeken Batman tutkunları, sonunda istediği şeye kavuşuyor: The Batman... Aksiyon unsurunu fazlasıyla ierisinde barındıran The Batman filminin başrollerini Robert Pattinson, Colin Farrell, Zoe Kravitz, Andy Serkis ve Paul Dano paylaşıyor. Birçok versiyonuyla sevenleriyle buluşan ve her defasında hayranlarını mest eden Kara Şövalye'ye, Robert Pattinson'ın hayat veriyor. Film, Gotham'daki ucu kendi ailesine de uzanan yolsuzlukları temizlemeye çalışan Batman'in, bir yandan Riddler isimli bir seri katille mücadelesini anlatıyor.

Bergen film

Bergen

Bir döneme damga vurmuş şarkıcılarından bir olan Bergen olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in hayatını konu edinen filmde Bergen karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte başrollerde Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'da yer alıyor. Dramın ağırlıklı olduğu biyografi türündeki yapım, birbirlerinden başka güvenecekleri kimsesi olmayan bir anne ve kızın hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

kaçış animasyon filmi

Kaçış

2022 yılı Oscar Ödüllerine 3 dalda birden adaylık elde eden yapım, Danimarka'ya mülteci olarak gelen Amin'in, birçok engelle karşılaştığı yolculuğunu animasyon ve arşiv görüntülerini harmanlayarak izleyicilere sunuyor. "Kaçış", Jonas Poher Rasmussen tarafından sinema perdesine taşındı.

Yaramaz Çocuklar

Yaramaz Çocuklar

Film, belgesel türünde olup; 20 yıl önce kardeşleriyle benzer bir süreçten geçen ve eğitimine devam edebilmek için memleketinden ayrılan bir kişinin, kardeşlerine destek olmak için Fransa'dan köyüne dönmesini ve onların yaşadıklarını kayıt altına almasını anlatıyor. Ahmet Necdet Çupur'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrolünde Zeynep Çupur, Mahmut Çupur ve Nezahat Çupur yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal