Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri? 22 Nisan 2022 Cuma vizyona girecek filmler

Bu hafta vizyona girecek olan filmler vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. 22 Nisan cuma günü vizyona girecek olan filmler hangileri? Sinemaseverlerin merak etmiş olduğu filmlerin detayları sayfamızda yer almaktadır.

20.04.2022-18:00 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-18:00) Bu hafta vizyona girecek filmler hangileri? 22 Nisan 2022 Cuma vizyona girecek filmler

Sinema sevenlerin merak ettiği ve araştırmış olduğu konulardan bir tanesi de vizyona girecek olan filmlerdir. Bir çok vatandaşımız bu konu hakkında araştırma yapmaya başlamış durumda. Gündemde hangi filmlerin yer alacağı bir yandan konuşuluyorken, bu hafta vizyona girecek olan yeni filmlerin isimleri belli olmuş durumda. 

22 Nisan 2022 cuma günü vizyona girecek filmler hangileridir?

Vatandaşlarımızın keyifle yapmış olduğu en çok etkinlikler arasında film izlemek yer almaktadır. Sinemaseverlerin gündeminde ise her hafta olduğu gibi bu hafta da hangi yeni filmler çıkacağı merak edilmektedir. Bu haftaki yeni filmlerin belli olması, sabırsızlanan vatandaşlarımızın yüzünü güldürmesine sebep oldu.

Vizyonda yer alacak olan filmlerin haricinde, Kuzeyli (The Northman), Cesur İtfaiyeci, Nuh'un Gemisi Cudi'de 2, Kuluçka, Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, Cehennem Öfkesi: Ave Marie, Gün Batımı, Kerr ve Hüddam'ın Soyu: Marid Cinleri vizyonda sinemaseverler için sunulmaya başlanacak. 22 Nisan cuma günü sinemada yer alan filmler arasında ise, aksiyondan drama, animasyondan gerilime kadar bir çok film izleyicilerin beğenisine sunulmuş olacak. 

Bu hafta ki sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak filmler ise aşağıda yer almıştır.

Kuzeyli (THE NORTHMAN)

Kuzeyli

Robert Eggers'in yönetmen koltuğunda olduğu, ABD yapımı filmde macera,dram,aksiyon yer almaktadır. Kuzeyli (The Northman), babası Kral Horvendil, ordusunun başında yetkili olan Fjölnir tarafınca öldürülürken bunu gören Viking prensi Amleth ise, yemin etmiş olduğu intikam mücadelesini konu almaktadır.

Cesur İtfaiyeci

Cesur İtfaiyeci

Çocukların ve animasyon tutkunlarına düşkün olan vatandaşlarımızın çok hoşuna gidecek olan Cesur İtfaiyeci, babasının mesleği olan itfaiyeciliğin hayalini bir yandan kurup bir yandan da bu hayalin gerçekleşmesi için neler yapması gerektiğini konu alıyor.

Nuh'un Gemisi Cudi'de 2

Nuh'un Gemisi Cudi'de 2

Yönetmen koltuğunda Gürsel Ateşin yer aldığı komedi filmi olan Nuh'un Gemisi Cudi'de 2 nin konusunda iki aşık kişinin engellenemez kavuşma çabalarını ele alırken bir yadan da Şırnak belediyesindeki seçimlerin etrafındaki olayları aktarmaktadır.

Kuluçka

Kuluçka

Genç bir kız hırs dolu ve takıntıya sahip olan annesini tatmin etmeye çalışırken, bu süreçte yaşadığı olayları konu almıştır. Kuluçka filminde, genç kız bir gün dolaşırken ormanlıkta değişik bir yumurta bulur. Kız yumurtayı aynı bir anne şefkatiyle sıcak tutarak, çatlaması olana kadar odasında gözü gibi bakar. Ama yumurta içinden çıkacak olan şey onu ve hayatını derinden etkilemeyi başaracaktır.

Sihirli orman : Peri kraliçesi

Sihirli orman : Peri kraliçesi

Sahavet Ahsen Kaçulu'nun yönettiği Sihirli Orman: Peri Kraliçesi, anlamadan girmiş oldukları ormandan çıkmak için Kraliçe Periyi kurtarma durumunda kalacak olan bir arkadaş grubunun hikayesini anlatmaktadır.

Cehennem Öfkesi

Cehennem Öfkesi

Savaş ve aksiyon türünde olan Cehennem Öfkesi: Ave Marie, yaşadığı toplumdaki kişiler tarafınca hain olarak tanınan Fransız uyruklu Marie DuJardin'in, bir şart karşılığında Amerikan askerleri tarafınca kurtarılacaktır. Peki, Marie DuJardin hayatta kalmayı başarabilecek mi?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal