Boşanma haberleri ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel’in sahnede giydiği derin bacak dekolteli elbisesi olay oldu

Selen Görgüzel'in önce ki gün Kuruçeşme konseri ardından muhabirlere biten evliliği hakkında ki yanıtları...

02.04.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-17:12) Boşanma haberleri ile gündemden düşmeyen Selen Görgüzel’in sahnede giydiği derin bacak dekolteli elbisesi olay oldu

Geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini noktalayan güzel sanatçı Selen Görgüzel'in iddialı sahne kostümüyle verdiği konseri sosyal medyada çok konuşuldu. Boşanma sonrası Görgüzel'in kendini işine verdiği açıkca belli oluyor. Görgüzel sahne kostümünün yanı sıra performansıyla da izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı . İzleyicilerinden aldığı iltifatları kibarca kabul eden güzel sanatçıya Gülşen benzetmesi yapıldı. 

Görgüzel'e sen daha cesursun !

Selen Görgüzel Kuruçeşme konserine modacı Rufat İsmail imzalı bir elbiseyle sahne aldı. İzleyicilerden sahne kostümü için tam not alan Görgüzel bazı dinleyicilerinden : 'Gülşen'den daha cesursun' tepkileri aldı aldığı yorumları üzerine sanatçı 'Teşekkür ederim' demekle yetindi.Derin Bacak Dekoltesi Olay Oldu

Süreçle ilgili konuşma yasağım var

Sahne sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel boşanması sonrası ilk kez basın mensuplarıyla karşı karşıya geldi. Hamdi Alkan ile anlaşmalı boşanan Selin Görgüzel ayrılık nedeniyle ilgili çıkan haberlere son noktayı koydu. Muhabirlerin yönelttiği : 'Boşanma hakkında neler söylemek istersiniz ? Hamdi beyin size bıraktığı arabayı sattığınız yönünde söylentiler doğru mu?' sorularına karşı Görgüzel: 'Süreçle ilgili zaten bir konuşma yasağımız var ama Allah'a şükürler olsun hiçbir şey bana engel olmayacak konuşmama. Araba detayları ile ilgili konuşmayacağım, arabayı sattım. Herkesin yolu açık olsun, iyi olacak her şey.' açıklamasını yaptı. 

Evliliğimin bitiş nedeni 

Muhabirlerin; 'Boşanma sebebinizin tiyatro oyununda partneriniz ile öpüşmeniz olarak yorumlandı.' cümlesinin ardından Görgüzel; 'Bakın arkadaşlar ben bunu sosyal medyamdan da defalarca açıkladım. Kesinlikle bunun benim tiyatro sahnem ile hiçbir alakası yoktur, zaten beyefendi (Hamdi Alkan), beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı. Hatta benim rol arkadaşım kendisine, 'Böyle bir sahneden rahatsız olur musunuz? istiyorsanız bu sahneyi atlayabiliriz' dedi. O da 'Olur mu öyle şey? Sonuçta bende tiyatrocuyum, bu bir sanat. Böyle bir şeyi sormamış olun.' dedi Buda benim bu konuyla alakalı son açıklamam olsun. Çünkü gerçekten hiçbir alakası yok. Evliliğimin bitiş nedeni ne işim ne de bu sahneydi... Evlilik bu başlar, biter... Sağlıklı olalım, gerisi hallolur. Çocuklar da üzüldü ama farkındalar hepsi. Mutluluk için atılmış her şeyi mantıklı karşıladılar.' diyerek yanıtladı. Görgüzel muhabirin; 'Peki Hamdi bey tekrar evlilik kararı alsa tepkiniz ne olurdu?' sorusuna; 'Çok mutlu olur inşallah.' diyerek yanıtladı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal