Ebru Gündeş'le davalık olan Seren Serengil programda ünlü şarkıcının şarkısı çalınca ateş püskürdü: Şarkısını çalamazsın!

Seren Serengil sunucusu olduğu programda davalık olduğu Ebru Gündeş'in şarkısı çalınınca sinir krizi geçirdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

02.04.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:44)

Ekranların sevilen sunucuları arasında yer alan Seren Serengil, uzun yıllardır Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunuculuğunu üstleniyor. Bircan Bali ve Arto ile çıktığı yayınlarda birbirinden ünlü isimleri topa tutan ünlü sunucu, önceki gün gerçekleşen yayında sinirlerine hakim olamadı. Yaptığı eleştiriler ve sivri dili nedeniyle pek çok kişiyle arası bozuk olan ünlü sunucu Serengil'in davalık olduğu isimler arasında yer alan bir diğer kişi ise Ebru Gündeş'ti. Söylemezsem Olmaz isimli programda Gündeş hakkında birçok iddiada bulunan ünlü sunucu Serengil, son olarak da Yaşar İpek ile ilgili yaptığı evliliğin ünlü şarkıcı yüzünden bozulduğunu öne sürmüştü. Önceki gün yine canlı yayına çıkan sunucu, yayında Ebru Gündeş'in şarkısının çalındığını duyunca çılgına döndü. 

Seren Serengil sinir krizi geçirdi

Serengil: Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın 

Beyaz TV ekranlarında uzun bir süredir sunuculuk yapan ve yaptığı yorumlarla pek çok ismi kızdıran ünlü sunucu Seren Serengil, önceki gün gerçekleşen canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Bir süredir davalık olduğu ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in şarkısının çalındığını duyunca sinirlenen Serengil küplere binerek rejiye kızdı. Serengil; ''Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal