Boğaziçi'ne 2 Rektör Yardımcısı Atandı!

Boğaziçi Üniversitesi'ne iyileştirme çalışmaları kapsamında rektör yardımcısı olarak Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

08.02.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-15:24) Boğaziçi'ne 2 Rektör Yardımcısı Atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yazılı onayından geçen kararnamenin ardından Boğaziçi Üniversitesi’ne 2 rektör yardımcısı atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın zamanda Boğaziçi Üniversitesi’ne Prof. Dr. Melih Bulu’yu rektör olarak atamıştı.

Her ne kadar tepki gösterenler olsa da anayasa gereği rektörler Cumhurbaşkanı tarafından belirlendiği için çıkan sesler boş teneke etkisi yarattı.

Bunun ardından Boğaziçi Üniversitesi’ne Hukuk ve İletişim Fakülteleri kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanlığı kararıyla yapılan iyileştirmeler 2 rektör yardımcısının atanmasıyla devam etti.

Cumhurbaşkanlığının yazılı onayından geçen karara göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektör yardımcılığı görevine Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci İnci layık görüldü.

Bunun üzerine en çok merak edilen sorular arasına ‘’ Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ile Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? sorusu girdi.

Gürkan Kumbaroğlu ile Mehmet Naci’nin kim olduğunu, akademik kariyerini ve hayatını sizler için ilişkili haberlerde derledik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal