Boğa ve Kovaları Bu Hafta Ne Bekliyor? (14-20 Ekim)

Boğa ya da Kova burcuysanız bu hafta sizi bekleyen şeyler neler bilmek ister misiniz? Haftaya, Ay Koç burcundayken ve Güneş’le karşıt açıdayken giriş yapıyoruz. Peki bu iki burcu bu hafta neler bekliyor gelin birlikte bakalım.

15.10.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-11:33)

Burcunuz bu hafta neler söylüyor? Sevgili boğalar ve kovaları bu hafta bekleyen sürprizler neler gelin birlikte bakalım. Astrolog Dolunay Karaca'dan burç yorumları.

Boğalar, günlük çalışma şartlarında değişiklik yapmak istiyorsanız tam sırası, baskı yaratan haller size göre değil, böyle  devam etmek sağlığınızı zorlayabilir. Hobileriniz, keyif duyduğunuz ortamlar, arkadaşlarınız size çok iyi gelecek. Bazı alışkanlıklarınıza ‘güle güle’ deme vakti. Geçmişte kalmadan, önünüze bakma zamanı sizler için. Arkanızdan konuşanlar oldu geçtiğimiz zamnalarda, bunları duymazdan gelmek, sadece gülmek lazım bazen. Biraz maneviyat ve yardımlaşma size iyi gelecek.

Kovalar, parasal manada çıkmazda hissedebilirsiniz, ödemeleriniz artabilir. Bu hafta yalnızca mantık ve rasyonel konular sizler için önem arzediyor, duygulara pek yer yok. Kardeşlerinizle ilgili bir duruma tanıklık edebilirsiniz, aranızda ufak bir sürtüşme olabilir. Eğitim ve yurtdışı gibi konularda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz gereken ne varsa tamamlandığını hissedeceksiniz. İletişimde gerginliklerden uzak durmalısınız. Dilinizi biraz tutmak sizin faydanıza olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal