Boateng'i Salgın Korkusu Sardı!

Beşiktaş'ın sezon arasında Fiorentina'dan kiraladığı Boateng'in coronavirüs nedeniyle Almanya ya da Gana'ya gitmek istediği belirtildi.

21.03.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:59) Boateng'i Salgın Korkusu Sardı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan fakat özellikle İtalya'da yaşamı durdurma noktasına getiren coronavirüs futbolu da etkiledi. Birçok lig ve organizasyon ertelenirken, kulüplerde de durumların belirsizliği futbolcuları endişelendiriyor.

Ghana News'te yapılan haberlere göre Kevin Prince Boateng, Beşiktaş yetkililerine coronavirüs salgınından ötürü ayrılmak istediğini belirtti ve iki taraf arasında acil toplantı yapıldı.

Siya-beyazlı yönetimden Boateng'e "Ayrılmanı istemeyiz. Bu virüs tüm dünyayı esir aldı. Her yer tehlikeli, her yer risk altında... Almanya da bu şekilde... Rahatsızlığını anlıyoruz ama Türkiye en çok önlem alan ve salgının en az görüldüğü ülkelerden biri. Kimse panik olmasın. Sen de olma" yanıtı verildi. Boateng'in ise çekincelerinin devam ettiği ama bir süre daha beklemeyi düşündüğü iddia edildi.

33 yaşındaki Gana ve Alman vatandaşı olan tecrübeli orta saha futbolcusu bu sezon Beşitaş formasıyla oynadığı 6 karşılaşmada 2 gol attı.

Boateng ve eşi ünlü manken Melissa Satta hayatlarına küçük çocuklarıyla beraber İstanbul'da lüks bir rezidansta devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal