Bir Saatte Hayatınızın Parfümü Nasıl Seçilir?

Size bir saat içinde aradığınız kokuya ulaşacaksınız sadece biraz sabredin desek? Bunun için bazı aşamaları uygulamanız ve kendinizi tanımanız gerekiyor.

07.08.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-13:38) Bir Saatte Hayatınızın Parfümü Nasıl Seçilir?

Kişilerin beslenme biçimi, bol baharat ve yağ yiyor olması, çok terleyen yapıda olması, yıkanma alışkanlıkları, kullandığı ilaçlardan tutun da sinirine kadar her şey salgılarını farklılaştırır. Her insanın cildinde değişik kokması da bu sebeple. Peki, en doğru nasıl parfüm seçebilirm derseniz cevap çok basit.

1 SAAT İÇİNDE HAYATINIZ PARFÜMÜNÜ BULMA

Çiçek kokusu seçtikten sonra ertesi gün acı bir koku oluyor olabilir. Bunu sebebi acı ve yağlı beslenmeniz olabilir. O vakit leylak, menekşe, gül değil beyaz çiçek kokularına yönelmeniz gerekir. En doğrusu, parfümün teninizde nasıl değişip dönüşeceğini anlamak için parfümü bileğinize sıkıp, 60 dakikanın ardından dükkana geri dönmektir. Satıcının "süperdir" "çok çekicidir" kelimelerine kanmayın. Deneyin.

İlk olarak ilk parfümü sıktığınızda bileğinizi burnunuza götürüp koklamadan evvel alkolun uçmasını bekleyin. Yoksa burun tarafından önce alkol algılanacak ve barındırdığı karışımlar koku algısına yeterince ulaşmayacaktır.

Kokunun, teninize sürüldükten 15-20 dakikanın ardından aldığı üçüncü ve son haldir. Uçucu maddeler uçmuş, teninizle ısısı uyum göstermiş ve cildinizde hayat bulmaya başlamıştır. Parfümün size özel, kalıcı olan son halidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal