'Bir Fidan Da Benim' kampanyası nedir? Millet Bahçesi 'Bir Fidan Da Benim' kampanyası ayrıntıları

Kısa süre önce Millet Bahçesi'ne dönüştürülen Atatürk Havalimanı'nın ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Ağaçlandırma çalışması kapsamında başlatılan 'Bir Fidan da Benim' kampanyası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu kapsamda 'Bir Fidan da Benim' kampanyası nedir? 'Bir Fidan da Benim' kampanyası ücretli mi? gibi sorular gündeme geldi. 'Bir Fidan da Benim' kampanyası ile ilgili merak edilen soruların yanıtına haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.

29.05.2022-22:29 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-22:29) 'Bir Fidan Da Benim' kampanyası nedir? Millet Bahçesi 'Bir Fidan Da Benim' kampanyası ayrıntıları

Millet Bahçesi, bugün Fetih kutlamaları ile kullanıma açıldı. Binlerce kişi, ağaçlandırma çalışmalarına kendi isimleriyle destek verebilecek. Ücretsiz olarak yapılan ağaç dikimi çalışmasının ayrıntıları ise internette sıkça araştırılmaya başlandı.

Yoğun ilgi gören 'Bir Fidan da Benim' kampanyası, Millet Bahçesi'ne dönüştürülen Atatürk Havalimanı'nın ağaçlandırılmasını kapsayan bir proje. Bu projeye katkı sağlamak isteyen kişiler, ağaçlara kendi isimlerini vererek destek olabilecek.

'Bir Fidan da Benim' kampanyası nedir?

'Bir Fidan da Benim' kampanyasına katılmak isteyen kişiler, birfidandabenim.com adresine giderek kendi adıyla fidan dikimini yapabilir. Bu kampanya tamamen ücretsizdir.

Fidan dikimi töreni için örnek bir bahçe tasarlandı

Fetih kutlamaları sonrasında fidan dikimi töreninin yapılacağı örnek bir alan oluşturuldu. Fethin yıl dönümünün sembolü olarak 569 adet fidan dikildi. 

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal