Bir Devir Daha Sona Eriyor! Gözyaşlarıyla Açıkladı

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta, düzenlediği basın toplantısı ile sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

27.04.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-15:03) Bir Devir Daha Sona Eriyor! Gözyaşlarıyla Açıkladı

Barcelona’nın İspanyol yıldızı Andres Iniesta, düzenlediği basın toplantısında gözyaşları içinde takımdan ayrılacağını duyurdu.

Katalan ekibine 2000 yılında adım atan ve kariyeri boyunca altyapısında yetiştiği Barcelona dışında başka bir takımda forma giymeyen İspanyol yıldızın vedası duygusal anlara sahne oldu. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, “Barcelona’nın benim en iyi halime ihtiyacı vardı. Bu yüzden artık yeni sezonda Barcelona’da olmayacağım. Nereye gideceğimi sezon sonunda düşüneceğim.” ifadelerini kullanırken gözyaşlarına hakim olamadı.



İspanyol devi ile kontratı sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki yıldız oyuncu, altyapısında yetiştiği bordo mavili ekipte 2002/2003 sezonunda bu yana A takımda forma giyiyordu. Barcelona taraftarlarının en sevdiği oyuncuların başında gelen Andres Iniesta, bu kararının ardından çocukken girdiği Barcelona kapısından efsane olarak çıkımış olacak...



Barcelona forması ile 8 La Liga şampiyonluğu, 6 Copa Del Rey, 4 Şampiyonlar Ligi kupası sevinci yaşayan İspanyol yıldız, Katalan temsilcisi ile Kasım 2017'de ömür boyu sözleşme imzalamış ve tarihe geçmişti. Deneyimli oyuncu ile imzalanan sözleşme, Barcelona tarihindeki ilk "ömür boyu" sözleşme olarak kayıtlara geçmişti.

Andres Iniesta’nın Barcelona ile kontratının bitmesinin ardından yeni sezonda Çin takımlarından biri ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal