Bilic: 'Türkiye'de Seyircisiz Maçlar Oynamıştık, Hoş Değil'

Beşiktaş'ın eski teknik adamı Slaven Bilic, İngiliz basınına gerçekleştirdiği konuşmada taraftarsız maçların hiç hoş olmadığını söyledi.

21.04.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-15:58) Bilic: 'Türkiye'de Seyircisiz Maçlar Oynamıştık, Hoş Değil'
İngiltere Championship takımlarından West Bromwich'in teknik adalığını yapan Hırvat hoca Slaven Bilic, Ada basınına açıklamalarda bulundu.

Ligin bitmesine 9 hafta kala, lig 1.'si Leeds United'ın 1 puan gerisinde 70 puanla 2. sırada bulunan ve Premier Lig'e yükselmek için için avantajlı durumda olan West Bromwich'i yukarıda tutmak için her şeyi yapacaklarını belirten Bilic, karşılaşmaları taraftarsız yapılması gündeme gelmesine "Hoş değil" yorumunu yaptı.

"Türkiye'de seyircisiz maçlar oynamıştık. Hoş bir durum değil"

Beşiktaş'ın hocalığını yaptığı zamanlarda taraftarsız maçlara çıktıklarınıbelirten Bilic, "Taraftarlardan kaynaklı ceza almıştık ve maçlar seyircisiz olarak oynanmıştı. Ancak bu hoş bir durum değil. Kalabalıklar esastır ve onlar olmadan çok farklı bir duyguyla sahada olursunuz. Aynı atmosferi yakalayamazsınız. Ancak şu anda içinde bulunulan durum farklı. Maalesef tek yol bu ise, bu durumdan da bu yolla çıkmamız gerekiyor" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal