Beyaz Show yeniden mi başlıyor, ne zaman başlayacak? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? Beyazıt Öztürk’ten Beyaz Show müjdesi

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, katıldığı bir canlı yayın programında efsane program Beyaz Show’un yeniden başlayacağı müjdesini verdi. Peki Beyaz Show yeniden mi başlıyor, ne zaman başlayacak? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? Soruların yanıtı haberimizde...

20.06.2023-17:16 - (Son Güncelleme: 20.06.2023-17:16)

Ekranların sevilen şovmenlerinden Beyazıt Öztürk, katıldığı bir programda Beyaz Show ile ilgili müjdeli bir haber paylaştı. O Ses Türkiye programında jüri olarak kariyerine devam eden Öztürk, efsane programın bu yaz yeniden ekranlara döneceğini açıkladı. Peki Beyaz Show yeniden mi başlıyor, ne zaman başlayacak? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? 

Beyaz Show ne zaman başlayacak?

22 yıl boyunca ekranlarda yayınlanan ve efsane yapımlar arasında yerini alan Beyaz Show, 2018 yılında yayından kaldırılmıştı. Programın başarılı sunucusu Beyazıt Öztürk, yaptığı açıklamada, “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak

Beyaz Show’un bu yaz ekranlarda yayınlanacağı netleşse de kesin tarihin ne zaman olduğu şimdilik belli olmadı.

Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? 

Bu yaz yeniden yayın hayatına başlayacak olan Beyaz Show’un hangi kanalda olacağı belli olmadı. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ile programın efsaneleştiği Kanal D olası adresler olarak göze çarpıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal