Fabio Silva kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray Fabio Silva’yı mı alacak? Galatasaray’dan sürpriz transfer atağı

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Galatasaray, İngiliz ekibi Wolwerhampton’ın 20 yaşındaki Portekizli oyuncusu Fabio Silva için harekete geçtiği iddia edildi. Peki Fabio Silva kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray Fabio Silva’yı mı alacak? İşte detaylar...

20.06.2023-16:48 - (Son Güncelleme: 20.06.2023-16:48)

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Wolverhampton’ın 20 yaşındaki Portekizli genç yıldızı Fabio Silva transferi için çalışmalara başladı. Bu gelişme üzerine Fabio Silva hakkındaki araştırmalarda da artış gözlemlendi. Peki Fabio Silva kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray Fabio Silva’yı mı alacak?

Galatasaray’dan Fabio Silva atağı

Kadrosunu tecrübeli yıldızlar kadar genç ve gelecek vadeden isimlerle de donatmak isteyen Galatasaray’ın Wolverhampton’ın oyuncusu Fabio Silva için nabız yokladığı iddia edildi. 

İngiliz Express and Star’ın iddiasına göre sarı kırmızılı takım Fabio Silva için Ajax, Sevilla, Roma ve Milan gibi devlerle mücadele edecek. 

Galatasaray Fabio Silva

Wolves’in yeni hocası onu görmek istiyor

Yeni sezonda Wolverhampton’ı çalıştıracak olan İspanyol teknik adam Julien Lopetegui’nin Fabio Silva’yı yaz kampında görmek istediği ve kararını kamptan sonra vereceği ifade edildi. 

Fabio Silva kimdir? 

Fabio Silva, 19 Temmuz 2002 tarihinde Portekiz'in Gondomar şehrinde doğdu. Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Hollanda ekibi PSV’ye kiralanan Fabio Silva, burada çıktığı 19 maçta 5 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu ve Hollanda Kupası’nı müzesine götürdü. 2002 doğumlu Portekizli forvetin 13 milyon euro’luk bir market değeri bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal