Beşiktaş'tan Serdar Aziz Atağı!

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz’in yedekte kalmasında dolayı takımdan ayrılmaya karar verdiği ve ezeli rakip Beşiktaş ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

05.10.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-11:09) Beşiktaş'tan Serdar Aziz Atağı!

Transferde alınanlar olduğu kadar birçok futbolcuyu da gönderen Fenerbahçe'de son karşılaşmada kadroya bile alınmayan Serdar Aziz ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray ile alacakları karşılığında kontratını sonlandırıp Fenerbahçe'ye imza atan Serdar Aziz'in ezeli rakip Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Fenerbahçe'nin geniş kadroda planlarına dahil olmadığının Serdar Aziz'e iletmesinin ardından siyah beyazlı idareciler Fenerbahçeli yöneticilerle toplantı yaptı ve transfer görüşmesi yaptı.

BEŞİKTAŞ BONSERVİS ÖDEMEK İSTEMİYOR

Beşiktaşlı idareciler Serdar Aziz için bonservis ücreti vermek istemediğini, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den alacaklarının yarısını karşılığında transferi sonlandırmak istediklerini yönetime ilettiler. Serdar'ın sarı lacivertli takım ile 2 senelik daha kontratı bulunuyor. Erol Bulut'un takımda düşünmediği Serdar Aziz de sarı lacivertli kulüpten gitmek istiyor. 29 yaşındaki tecrübeli savunmacı eğer Fenerbahçe ile arasındaki alacak problemini çözerse Beşiktaş ile transfer görüşmelerine başlayacak.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

İki tarafın da anlaşması durumunda Serdar Aziz gün içerisinde Beşiktaş ile 3 senelik kontrat imzalayacak. Serdar Aziz bu sezon Fenerbahçe ile yalnızca 1 karşılaşmada oynarken geçen sezon 23 maçta görev yapmış 4 gole imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal