Beşiktaş'ta ‘Feda’ Diyen Tek İsim Belli Oldu!

Bir süredir futbol takımının senelik bütçesini azaltmak için bütün futbolcularla konuşan Beşiktaş Yönetimi’ne olumlu geri dönüş yapan tek futbolcunun Necip Uysal olduğu açıklandı.

16.04.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-17:07) Beşiktaş'ta ‘Feda’ Diyen Tek İsim Belli Oldu!

Coronavirüs salgını patlak verdiğinden beri futbol takımının senelik bütçesinde kesinti yapmak için bütün futbolcularla iletişime geçen Beşiktaş Yönetimi’nin olumlu dönüş aldığı tek oyuncunun Necip Uysal olduğu açıklandı.

Siyah- beyazlılar, altyapıdan çıkan ve 12 senedir aralıksız top koşturan 29 yaşındaki deneyimli futbolcuya teşekkür etti. Yönetim, öteki takım kaptanları Burak Yılmaz ile Feyenoord’a gönderilen Oğuzhan Özyakup’tan ise ücret kesintisi için henüz olumlu dönüş alamadı.

Birinci kaptan Burak Yılmaz’dan kesinti hakkında takıma liderlik etmesini isteyen siyah- beyazlılar, Necip’in örnek hareketini takdir ederken, öteki yerli futbolcuların sessizliği hakkında ise büyük hayak kırıklığına uğradı. Yönetim, maaş kesintisi hakkında bütün futbolcularla ikinci tur toplantı gerçekleştirecek. Özellikle yüksek ücret alan futbolcularla anlaşmak isteyen yönetim, Necip’i herkese örnek olarak sunacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal