Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Önder Karaveli'den İlk Açıklamalar!

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi kesinleşen Önder Karaveli, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

13.01.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilen U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli, bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla birlikte siyah beyazlıların yeni teknik direktörü oldu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ÖNDER KARAVELİ OLDU!

Başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte bugün bir basın toplantısı düzenleyen Önder Karaveli'nin yeni görevi bu toplantıyla birlikte resmen açıklandı.


ÖNDER KARAVELİ'DEN İLK AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ben, kalbimin sesiyle yaşayan bir insanım. Benimkisi, Türk futbolu, Türk gençleri için adanmış bir hayat. Bundan asla vazgeçmeyeceğim. Bana önce futbolcu, sonra da antrenör olma şansı tanıyan Beşiktaş için adanmış bir hayatım var. Beni bu hale getiren şey, öz kaynak düzeni. Daha önce de söyledim, bir kere daha söylüyorum. Beşiktaş U19 takımındaki teknik ekibe görev veren, Sergen hocadır. Bize inandı, güvendi. Görevde olduğu sürece, bize her konuda son derece yardımcı, destekçi oldu. Ona bir kere daha çok teşekkür ediyorum. Benim talip olduğum şey, altyapıyla A takım arasındaki tıkanıklığı gidermek. Sadece Beşiktaş'ta değil, Türk futbolunda. Adı teknik direktör olabilir, yarın antrenör olabilir, farklı olabilir. Benim Beşiktaş'la olan gönül bağım değişmeyecek. Kendimi Beşiktaş'ın, ülkemin gençlerine adamaya devam edeceğim. Bu hiç değişmeyecek. Emirhan konusunda en az emek bana aittir. Onunla 5 aydır çalışıyorum. Onunla bunca yıl çalışan antrenörlerin emeği daha büyüktür. Sadece bir insan üstüne almaya çalışmasın lütfen. Sadece antrenörlerin mi? Malzemecinin de aşçının da emeği vardır. Benim yaptığım şey, Emirhan İlkhan'a güvenmek. Ben sadece Beşiktaş'ın gençlerine değil, Türkiye'nin gençlerine güveniyorum. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal