Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Takımın Yeni Teknik Direktör ve Sportif Direktörünü Açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün düzenlediği basın toplantısıyla birlikte takımın yeni teknik direktörü ve sportif direktörünü resmen açıkladı.

13.01.2022-13:22 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:22)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli, gösterdiği performans ve sergilediği tavırlar ile birlikte büyük bir beğeni kazanmıştı.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SON BULDU

Beşiktaş'ta bir süredir devam eden teknik direktör arayışı bugün Başkan Ahmet Nur Çebi'nin düzenlediği basın toplantısıyla birlikte son buldu.


SÜRPRİZ SPORTİF DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Siyah beyazlı ekipte Başkan Ahmet Nur Çebi takımın yeni teknik direktörünün Önder Karaveli olduğunu açıkladığı basın toplansında bir sürprize daha imza atarak Ceyhun Kazancı'nın sportif direktörlük görevine getirildiğini söyledi.

AHMET NUR ÇEBİ YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDA

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Beşiktaş artık öz kaynaklarıyla beslenen bir planı başlatmıştır. Bir yıl evvel başlattık. Rize maçında çıkan çocuklarımızın yanında, onlar kadar iyi olan çocuklarımızın da olduğunu söylemek istiyorum. Önder Karaveli, şu anda teknik direktörümüzdür. Bundan sonra da bu büyük projenin her daim bir parçası olmaya devam edecektir. Önder Karaveli hocam Beşikaş altyapısında büyük başarılara imza attı, atmaya da devam ediyor. Beşiktaş artık altyapıya önem veren bir projeyi başlatmıştır. Altyapıdaki çocuklarımızın daha sağlıklı imkanlarda çalışacağı bir ortam sağlayacağız. Hocayı, sportif direktörü de bulduk. Özkaynak projesini de icra etmeye başlayalım. Ceyhun Kazancı için şu andan itibaren sportif direktör olarak tanımlama yaptığımızı kamuoyuna arz ediyorum. Altyapıdaki çocuklarımızın daha sağlıklı imkanlarda çalışacağı bir ortam sağlayacağız. Hocayı, sportif direktörü de bulduk. Özkaynak projesini de icra etmeye başlayalım. ' ifadelerini kullanarak yapılan değişiklikleri paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal