Galatasaray'da Burak Elmas Yönetimi Yeni Bir Krizle Karşı Karşıya!

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi, Fatih Terim krizi sonrası yeni bir sorunla karşı karşıya.

13.01.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:09)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da problemler devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetim son olarak Fatih Terim ile yolları ayırmıştı. Takımdan Fatih Terim'in ayrılışı sonrası yeni bir kriz daha ortaya çıktı. Takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in zor durumda kalmaması için aylardır ödenmeyen futbolcuların alacakları için kaynak arandığı öğrenildi. 

TERİM SONRASI KRİZLER DEVAM EDİYOR

Galatasaray'da takımın teknik direktörü Fatih Terim ile bir süredir devam eden problemler sürecini, teknik adam ile yolları ayıyarak bitiren yönetim yeni bir sorunla karşı karşıya. Sarı kırmızılı yönetim büyük bir sorunla daha karşı karşıya. Galatasaray'da bir süredir ertelenen futbolcu alacaklarını, takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in, Florya'da sorun yaşamaması adına çözümlenmeye çalışıldığı aktarıldı. Bu anlamda ciddi bir kaynak arayışına giren Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sponsorlarla görüşerek geçici bir formül bulmak istediği aktarıldı. Fakat bundan sonraki zaman hiç te kolay görünmüyor. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma gereği, ilk taksitin Mayıs ayında ödenmesi gerekiyor ve bunun için bulunmas gereken para ise 250 milyon lira olduğu aktarıldı.


SEÇİM İHTİMALİ ARTIYOR

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve kurmaylarının krizi en hasarla atlatabilmek adına kolladı sıvadığı duyuruldu. Başkanın her ne kadar son basın toplantısında gündemlerinde seçim maddesi olmadığını vurgulasa da camianın ileri gelenlerinin Mayıs ayında olağanüstü kongrenin kaçınılmaz olacağı yönünde görüş belirttiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal