Beşiktaş'a Bedava Golcü!

Teknik patron Sergen Yalçın'ın 8 ila 10 oyuncu alınacağını belirttiği Beşiktaş'ta forvet pozisyonu için sürpriz bir yıldız gündeme geldi. Kara kartal kontratı elinde olan Daniel Keita-Ruel için çalışmalara başladığı aktarıldı.

23.07.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-17:42) Beşiktaş'a Bedava Golcü!

Teknik patron Sergen Yalçın'ın 8 ila 10 oyuncu transfer edileceğini belirttiği Beşiktaş'ta forvet pozisyonu için sürpriz bir yıldız gündemde yer aldı. Alman medyası, siyah eyazlıların Bundesliga 2 kulüplerinden Greuther Fürth ile kontratı biten Daniel Keita-Ruel'i transfer etmek istediğini iddia etti.

Ülkenin tanınmış spor dergisi Kicker'de yer alan haberde kontratı elinde olan Fransız oyuncunun henüz resmi bir teklif gelmemesine rağmen kariyerine ya Bundesliga 2'de veya Beşiktaş'ta sürdüreceği kaydedildi.

KARİYERİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ALMANYA'DA GEÇİRDİ

Futbol kariyerinin şu zamana kadarki bölümünü Almanya'nın alt lig kulüplerinde sürdüren 30 yaşındaki golcü futbolcu, iki sezondur oynadığı Fürth ile yer aldığı 61 karşılaşmada 19 defa ağları sarsabildi. Keita-Ruel'in güncel piyasa değeri ise sadece 550 bin euro olarak gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal