Beşiktaş Lens'i Bitirdi

Beşiktaş'a yakın kaynaklar Jeremain Lens'in Siyah Beyazlı ekibe geleceğini iddia ettiler.

01.06.2017-12:34 - (Son Güncelleme: 01.06.2017-12:30) Beşiktaş Lens'i Bitirdi

Beşiktaş Süper Lig’deki şampiyonluğunu lig bitmeden bir hafta önce ilan etmişti. Siyah Beyazlı takım şampiyon olduktan sonra ilk iş olarak transfer çalışmalarına başladı. Kara Kartal’ın gündemine aldığı ilk isim ezeli rakibi Fenerbahçe’de kiralık olarak top oynayan Lens ismi oldu.

TEKNİK DİREKTÖR VE BAŞKAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Siyah Beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman daha önce gerçekleştirdiği açıklamada Jeremain Lens ile ilgili açıklama yapmıştı. Fikret Orman yapmış olduğu açıklamada daha önce Lens ile ilgilendiklerini ancak anlaşamadıkları için bu transferin gerçekleşmediğini belirtmişti.
Diğer yandan dün de Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş Lens ile ilgili bir açıklama yaptı. Hollandalı futbolcu ile ilgili yapılan bu açıklamalar acaba Beşiktaş’a transfer mi oluyor sorusunu akla getirdi.

Diğer yandan Beşiktaş kulübüne yakın olan kaynaklar Jeremain Lens’in Siyah Beyazlı takıma transfer olacağını belirtti. Kara Kartal’ın yakın bir zamanda bu transferi açıklayacağı belirtildi. Ayrıca Hollandalı yıldız oyuncunun bonservis bedeli Sundurland takımında bulunuyor. İngiliz kulübünün bu oyuncuyu satmayı düşündüğü de gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal