Beşiktaş, İstanbulspor forması giyen Duhan Aksu'yu transfer etmek istiyor

Önümüzdeki sezon için kadro planlamalarını yapmaya başlayan Beşiktaş, sol bek rotasyonu için İstanbulspor forması giyen genç futbolcu Duhan Aksu gündeme geldi.

17.04.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-10:52) Beşiktaş, İstanbulspor forması giyen Duhan Aksu'yu transfer etmek istiyor

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü önümüzdeki sezonun kadro planlama çalışmalarında sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Rıdvan ve Umut ikilisinden biri ayrılırsa...

Önümüzdeki sezon için sol bek pozisyonundan Rıdvan Yılmaz veya Umut Meraş ikilisinden birinin takımdan ayrılması durumunda siyah beyazlılar bu boşluğu doldurabilmek adına çalışmalarına başladı.

Beşiktaş Duhan Aksu'yu istiyor

Nabız yoklamaya başladılar

GundemBesiktas.com’un haberine göre; Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da forma giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Duhan Aksu'yu gündemine alan Beşiktaş, oyuncu için nabız yoklamaya başladı.

Teknik heyet olumlu rapor sundu

Duhan Aksu ile ilgili olarak scout ekiplerinin olumlu bir rapor sunarak gelişime açık bir oyuncu olarak göstermesi, önümüzdeki sezon için uygulanması beklenen yabancı kuralı nedeniyle 24 yaşındaki oyuncu için beklentiler oluşmaya başladı.

Kartal, Zeki Çelik'i de çok istemişti

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş, İstanbulspor forması giydiği dönemde Mehmet Zeki Çelik için de talip olmuş ancak o sezon Milli futbolcunun transferinde Fransız ekibi Lille mutlu sona ulaşmıştı. Zeki Çelik gibi Duhan Aksu'nun da potansiyelli bir oyuncu olduğunu düşünen Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde İstanbulspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal