Beşiktaş İle Yollarını Ayıran Sergen Yalçın'ın Ayrılırken Aldığı Ücret Belli Oldu

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile yollarını ayıran Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın siyah beyazlılardan ne kadar tazminat alacağını açıkladı.

15.12.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-09:46)

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta haftalar süren kötü gidişat ile birlikte kulüp tarihinin en kötü serilerinden birine imza atılmıştı.

SERGEN YALÇIN BU SEZON HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu 2 kupayla birlikte kapatan, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Sergen Yalçın bu sezon ise büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ SERGEN YALÇIN İLE YOLLAR AYRILDI

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yönetim ile görüşme sağlayarak görevine son veren Sergen Yalçın, takımdan ayrılmıştı.

GÖREVE GEÇİCİ OLARAK ÖNDER KARAVELİ GETİRİLDİ

Beşiktaş'ta geçici olarak Sergen Yalçın'ın görevine getirilen U-19 takımı teknik direktörü Önder Karaveli olurken, siyah beyazlılar teknik direktör arayışlarını ise sürdürüyordu.

TAKIMDAN AYRILIRKEN TAZMİNAT ALDI MI ?

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardından takımdan ayrılan Sergen Yalçın'ın ne kadar tazminat alacağını açıkladı.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIRKEN ALDIĞI ÜCRET...

Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan ayrılırken aldığı ücret ile ilgili olarak ;

' Sergen Yalçın en son çalıştığı ayın parasını almış. Bundan sonraki ayların parasını istememiş, tam bir Beşiktaşlı olarak. Sezon sonuna kadar alabileceği parayı almamış. Vitor Pereira giderse önümüzdeki aylardaki maaşları almıyayım demez.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal