Tümer Metin'den Vitor Pereira ve Dimitrios Pelkas Açıklaması!

Spor yorumcusu eski futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Dimitrios Pelkas hakkında yaşananlar ile ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı.

14.12.2021-18:36 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:36)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en çok eleştirilen ekiplerinden biri olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın aldığı kararlar herkesi şaşırtıyor.

KANARYA ANTEP'TEN ÇIKAMADI

Son olarak Gaziantep deplasmanında sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılarak, lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada büyük bir fırsatı kaçıran Fenerbahçe'de taraftarların tepkisi artmaya başladı.

YAŞANAN GERGİNLİK GÖZLERDEN KAÇMIYOR

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'de bir süredir devam eden Vitor Pereira, Dimitrios Pelkas gerginliği hakkında konuştu.

PELKAS FORMASINA HASRET KALDI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin yıldızı olan Dimitrios Pelkas'ın bu sezon Vitor Pereira ile birlikte bir türlü istediği şansları bulamaması nedeniyle ocaya tepki artıyordu.

YAŞANAN OLAYLARIN ARDINDAN YAPMIŞ OLDUĞU TESPİT...

Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Dimitrios Pelkas arasında yaşananlar ile ilgili olarak ;

PSİKOLOJİK OLARAK ARTIK ÇOK YIPRANDILAR

Fenerbahçe, sezon başından bu yana kazandığı haftalar dahil memnun etmedi. Oyun memnun etmedi. Bilakis kaybedebilir Fenerbahçe ama çok dominant, baskın, genine uygun oyunu oynarsın kaybedersin ama o oyun seni taşır. Bu şekilde kazansan da taşımayacak. Bu da kulübün son senelerde içinden geçtiği durumla doğru orantılı. Sonuca ulaşalım da nasıl olursa olsun. Biraz psikolojik olarak da yıprandığını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Biraz rahatlamak için de güçlü bir oyuna ihtiyacı var Fenerbahçe'nin.

PELKAS'A TAKTI KAFAYI OYNATMIYOR

Ben Fenerbahçe'de Dimirtis Pelkas'ı konuşmaktan yoruldum, ne olabilir bu kadar Pelkas'ta, ne olabilir? Bir içeri atarsın, hadi kardeşim dersin. Pelkas'a taktın ve oynatmıyorsun. Taktın yani bunun başka bir açıklaması yok. Frankfurt maçında oynadı ama ben ne yapayım o maçı? Futbolcunun gönlünü böyle alamazsın. Pelkas'ı bugün son 10-15 dakika oyuna atsan emin ol sorumluluk duygusu ile sana katkı sağlayabilir. Vurdumduymazlık yapacağını da düşünmüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal