Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Veda Konuşması Ortaya Çıktı!

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolculara duygusal bir veda konuşmasında bulundu. Antranman sahasında futbolculara seslenen deneyimli teknik adamın veda konuşmasında duygusal anların yaşandığı öğrenildi.

11.12.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-16:48)

Siyah beyazlılarda peş peşe gelen kötü sonuçların ardından takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Beşiktaş'ta geçen sezonu çifte kupayla kazanma başarısı gösteren deneyimli hocanın veda konuşmasında duygusal sahneler yaşandığı belirtildi. Sergen Yalçın'ın veda konuşması ise gerek Beşiktaş camiasında gerek Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı.

SERGEN YALÇIN'DAN FUTBOLCULARA VEDA GELDİ

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Sergen Yalçın, istifasının ardından futbolculara veda ettiği konuşma gün yüzüne çıktı. Sergen Yalçın'ın futbolcularına yaptığı veda konuşmasında ise futbolculara başarılar dilerken, 'Futbolda işler böyledir. Teknik direktörler, futbolcular gelip gider. Hepiniz kendinizi ispat etmiş kaliteli oyuncularsınız. Birlik olun mücadele edin ve Beşiktaş'ı yeniden ayağa kaldırın.' ifadelerine yer verdi.
Takım adına söz alan Atiba'nın ise 'Böyle olsun istemezdik, üzgünüz. Bize kattığınız her şey için teşekkür ederiz, yolunuz açık olsun" dedi. Sergen Yalçın'ın bu konuşmayı yaparken gözyaşlarına hakim olamadığı ifade ediliyor.


SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA BU SEZON İSTENİLENİ VEREMEDİ

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, geçen sezon Beşiktaş ile gerek Türkiye Kupası gerek Süper Lig şampiyonluğu ile çok büyük bir başarı yakalamıştı. Fakat bu sezon Sergen Yalçın gerek Şampiyonlar Ligi gerek Süper Lig'de gösterdiği aşırı etkisiz performansla eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Beşiktaş'ın, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund deplasmanından 5-0'lık yenilgi ile ayrılması ise bardağı taşıran son damla oldu. Alınan bu ağır mağlubiyet sonrası Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi görüşerek takımdan ayrılık kararı aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal