Fenerbahçe'nin Avrupa'da Yoluna Devam Edececeği UEFA Konferans Ligi'nde Tottenham - Rennes İptal Edildi!

UEFA, Tottenham'daki Covid -19 vakaları dolayısıyla ertelenen Tottenham - Rennes Konferans Ligi maçının iptal edildiğini ve maçın yeniden oynanmayacağını açıkladı.

11.12.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-14:39)

UEFA'dan oldukça kritik bir karar geldi UEFA'dan son gelen bilgiye göre, Tottenham'daki Covid -19 vakaları dolayısıyla ertelenen Tottenham - Rennes Konferans Ligi maçının iptal edildiğini ve maçın yeniden oynanmayacağını açıkladı.
UEFA Konferans Ligi G Grubu'nda Tottenham'ın, Fransız ekibi Rennes'i konuk edeceği karşılaşma Tottenham'daki artan Covid-19 vakaları dolayısıyla ertlelenmişti. UEFA, oynanılacak olan müsabakaya ilişkin son kararını açıkladı ve karşılaşmanın tekrar yapılmayacağını ve iptal edildiğini ifade etti.


UEFA'DAN KRİTİK KARAR

İngiliz ekibi Tottenham, daha önce yaptığı açıklamada 8 futbolcu ve 5 personelin Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını ve bu anlamda Rennes maçının oynanmayacağını aktarmıştı. Fransız ekibi Rennes ise Tottenham'ı tek taraflı bir karar almakla suçlayarak bunun adil bir tavır olmadığını ifade etti.
Her iki takımda devam eden görüşmelere rağmen UEFA, iki takım için de uygun bir çözüm bulunamadığına karar kıldı. Karşılaşmanın iptal edildiği ve tekrar oynanamayacağı da belirtildi.
İptal edilen karşılaşmaya ilişkin sonuç tayini; UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu tarafından yapılacak.

ALINAN KARAR FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİNİ ETKİLEYECEK

Tottenham - Rennes maçı oynanmamışken grupta Rennes, 11 puanla yeri garanti şekilde ldierken Tottenham, 7 puanla üçüncü sırada kendisine yer buluyor. İkinci sırada ise 10 puanla Hollanda ekibi Vitesse bulunuyor ki, Tottenham'ın Rennes'i mağlup etmesi halinde grubunda ikinci sıraya yerleşecekti. UEFA'nın almış olduğu karar Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal