Beşiktaş 3. Transferine Hazırlanıyor! Yıldız Oyuncu Beşiktaş'ı Takibe Aldı

Ara transferde kadrosuna Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin’i katan Beşiktaş, bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.

07.01.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-15:09) Beşiktaş 3. Transferine Hazırlanıyor! Yıldız Oyuncu Beşiktaş'ı Takibe Aldı

Ocak ayında yapacağı takviyelerle Süper Lig’de şampiyonluk iddiasını korumak isteyen Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Sampdoria’da forma giyen sağ bek Bartosz Bereszynski için kolları sıvadı.

Polonyalı sağ bekin sosyal medya hesabı üzerinden Beşiktaş'ı takip etmeye başlaması da siyah beyazlı taraftarlar arasında heyecana yol açtı. 26 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlıları takip etmesi, bu transferin olumlu sonuçlanacağı yönünde yorumlandı.

Beşiktaş yönetiminin, Bereszynski’yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ve İtalyan yöneticilerle masaya oturduğu, fakat bu teklifin kabul edilmediği belirtildi.

Beşiktaş’ta forma giymek istediği öğrenilen Bereszynski için tarafların yeniden bir araya geleceği ifade edildi.

2016-2017 sezonunun devre arasında Legia Warşova'dan Samdoria’ya 2 milyon euro karşılığında transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımıyla Serie A’da 14 maça çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal