Berna Laçin Hesabını Yorumlara Kapattı

İdam ile ilgili attığı tweet'in ardından hakkında "halkı dini duygularını aşağılama" suçunda soruşturma açılan Berna Laçin, sosyal medya hesabının yorum kısmını kapattı.

05.07.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-10:37) Berna Laçin Hesabını Yorumlara Kapattı

Berna Laçin, kendisi için "halkın dini duygularını aşağılama" suçundan açılan dava neticesinde, sosyal medyadan yapılabilecek kötü yorumalara önlem olarak, instagram hesabının yorum bölümünü bir süre kapatacağını takipçilerine açıkladı.

"GÖNLÜNÜZÜ KARARTMAYIN"

"Sözünüzü gönlünüzü karartmayın. Zor günlerden geçmek güzeldir çünkü yanında olan dostları görür, beklemediğin kişilerin güzel sözleriyle mutlu olursun. Beni yanlış anlayanlara hatta bilerek çarpıtıp kaos ortamı oluşturanlara karşı tarafımda olmanıza müteşekkirim.

"ÇİRKİN TARTIŞMA ORTAMINA GİRMEYİN"

Gene de benim düşüncelerimi doğru anlatmak amacıyla bile olsa lütfen çirkin tartışma ortamlarına girmeyin, insanları birbirine düşürmek isteyen zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Her daim hayattan, beraberlikten ve çalışmaktan taraf olmak bize düşen. İftira atanlara inananlar tabiki gün gelip üzülecek. Olsun biz bugün kavga eder yarın barışırız. Yeter ki niyetler iyi olsun.

"YORUMLARI KAPATIYORUM"

Yorumları kapatıyorum şimdilik çünkü karşılıklı taraf oluşturmaya çalışanlara izin vermek istemiyorum. Kavga ortamı ve kaostan beslenenler yüzünden durduk yere gönlünüz sözünüz kararsın istemiyorum.

"LAF ATIŞMALARI OLSUN İSTEMEM"

Yoksa küfür etmişler ne olacak, küfür çıktığı ağzın kiridir ve sadece kendini zehirler. Twitter bulanık da olsa akar gider fakat burada yazılanlardan sebep laf atışmaları olsun istemem. O nedenle şimdilik yorum yok ardından muhabbete tekrar koyuluruz nasıl olsa. Kalın sağlıcakla.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal