'Bence Seyircisiz Oynatılan Maçlar Cinayet Gibi'

TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik adamı Mehmet Özdilek, seyircisiz oynanan maçların cinayet gibi olacağını söyledi.

22.04.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-12:58) 'Bence Seyircisiz Oynatılan Maçlar Cinayet Gibi'
TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik adamı Mehmet Özdilek, seyircisiz oynanan maçların cinayet gibi olacağını söyledi.

İşte Mehmet Özdilek'in sorulara verdiği cevapları:

"Maçlar eğer oynanırsa seyircisiz oynanacak, bu konuda ne düşünüyorsunuz?"

"Tam son haftalarda ayrılığa giriyorsunuz ve tekrar o 6 haftayı oynamak zorundasınız. Birçok oyuncunun transferi var, sözleşmesi bitiyor. Sizin hedefiniz var. 6 hafta sonra kulübünden ayrılacak, gel bu savaşta birlikte olalım diyeceksiniz, oyuncu ne kadar konsantre olacak? Kolay bir süreç beklemiyor kulüpleri. Futbol seyirciyle, statların dolu olmasıyla güzel. Teknik adamı da, sporcuyu da ortama adapte eder. Bence seyircisiz oynamak futbol adına cinayet gibi bir şey."

''ANTALYA'DA HAZİRAN VE TEMMUZ'DA OYNAMAK KOLAY DEĞİL''

"Antalya'da oynanması fikri de var,Rıza Çalımbay bu düşünceyi atmıştı ortaya, ne dersiniz Antalya konusunda? İstanbul da var seçenekler arasında."

"Antalya'da Rıza hocam çalıştı, ben de 5 yıl çalıştım. Hocam iyi bilir Antalya'yı. Bırakın top oynamayı yürümenin bile çok zor olduğu Haziran ve Temmuz'da top oynamak kolay değil. Oynayalım diye de oyuncuların sağlığını riske atamayız. Nemin çok yüksek olduğu, 40 derecenin üzerindeki ortamlarda oyunculardan performans beklemek çok kolay değil. İstanbul'da ise kendi tesislerinizin imkanını bulamayacaksınız. Biz sadece varsayım üzerine konuşuyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal