Bayern Münih Başkanı Hoeness Mesut Özil’i Topa Tuttu!

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasının ardından sular durulmuyor.

23.07.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-12:05) Bayern Münih Başkanı Hoeness Mesut Özil’i Topa Tuttu!

Almaya Milli Takımı’nın Türk asıllı yıldız futbolcusu Mesut Özil, dün yaptığı açıklama ile Alman Milli Takımı’na veda ettiğini açıklamıştı. Özil yaptığı açıklamada ırkçılık ve saygısızlığa maruz kaldığını belirtmişti…

Deneyimli oyuncunun bu kararına Alman basını geniş yer ayırırken, Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness de konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Uli Hoeness Mesut Özil’in kararına ilişkin, "Nihayet kabus bitti. Milli takım adına çok iyi haber. Mesut, yalnızca San Marino karşısında parlayan bir yıldız. Yıllardır bir hayalet gibiydi. En son sahadaki ikili mücadeleyi 2014 Dünya Kupası'ndan önce kazandı." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı'ndaki performansı ise Hoeness'in açıklamalarının tam tersini işaret ediyor.

2009 yılından bu yana Almanya'da A Milli Takım düzeyinde forma giyen Mesut, 2014 Dünya Kupası şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Almanya Milli Takımı formasıyla 92 karşılaşmaya çıkan Mesut, 23 gol 40 asist kaydederek son derece başarılı bir performans sergiledi.

29 yaşındaki orta saha, Almanya'nın 2010 Dünya Kupası ile EURO 2012 ve EURO 2016'da yarı finale yükselmesinde önemli katkıda bulunmuştu. Yıldız futbolcu, 5 defa da Yılın Alman Futbolcusu ödülünü kazandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal