Bayan Kemer Modelleri

Her sezon karşımıza farklı modelleri çıkan kemerleri bu yıl nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Kemer trendleri ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-11:53) Bayan Kemer Modelleri

Bayan kemer modelleri beli ince göstermek, pantolonlara hareket kazandırmak ve elbiselerin sade görünümüne şıklık kazandırmak için kullanılan aksesuarladır.

Kot Pantolonla Nasıl Kemer Kullanmalı?

Kot pantolonlar günlük hayatta en çok tercih ettiğimiz parçalar. Bu pantolonlara hareket kazandırmak için kemer kullanabilirsiniz. Eğer çok sade ve beli saran bir pantolon tercih ettiyseniz fular kemeler tam size göre. Kot pantolonlarla kot kemer kullanma modası da hala devam ediyor. Mom jeans tercih ediyorsanız kemer seçiminiz sade modellerden yana olmalıdır.

Sezonun en trend kemer modelleri arasında yer alan zincir kemerler pantolonlarla harika görünüyor. Bu kemerleri istediğiniz tüm kot pantolonlarda kullanabilirsiniz. Eğer belinizi ince göstermek istiyorsanız minik detayları olan zarif kemerleri tercih edebilirsiniz. Bu kemerler sadece aksesuar olarak kullanıldığı için bel ölçülerini ayarlamak zordur. Beli geniş gelen kotları daraltmak için şeffaf kemer kullanabilirsiniz.

Elbiselerle Hangi Kemerler Kullanılır?

Elbise modelleri bu yıl çiçek desenli ve renkli modeller olarak karşımıza çıkıyor. Hareketli elbiselerle tercih edebileceğiniz kemerler sade olmalıdır. Elbise gösterişli olduğu için kemeri sadece belinizi ön plana çıkarmak için kullanmalısınız. Yaz elbiseleri için en uygun kemerler ince hasır kemerler. Kış elbiseleri için kullanacağınız kemerler de kalın hasır modeller olabilir.

Bedeni saran, düz triko elbiselerle kemer kullanmak istiyorsanız trend modeller arasında bulabileceğiniz kalım tokalı kemerler doğru seçim olacaktır. Kare tokalı kalın kemerlerle belinizin inceliğini de ön plana çıkabilirsiniz. Elbiselere hareket kazandırmak için sarı, kırmızı, yeşil gibi renkleri tercih etmeniz mümkün. Bu elbiselere fular kemelerde çok yakışıyor.

Kadınlarda Kemer Trendi Nasıl?

Bayan kemer modelleri bu sezon geçtiğimiz yıldan çok farklı değil. Şeffaf kemerler geçen sezon en çok kullanılan parçalar arasındaydı. Beyaz tokalı kemerleri sezonun en trend modelleri arasında yer almaya devam ediyor. Bu yılın en trend kemerleri zincir kemerler. Modern bir görünüm kazanmak için kemer tercihiniz mutlaka bu modellerden yana olmalı.

Kalın tokalı kemerleri de kullanmaya devam edebilir. Hem yaz hem kış sezonunda reyonlarda göreceğimiz bu parçalara ufak dokunuşlar yapılmış. Renklerin ön plana çıktığı 2021 modasında kemerler de renkli modeller olarak kullanılacak. Kış sezonu için tercih edebileceğiniz kemerlerin rengini beyaz olarak belirleyebilir ve günlük hayatta kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Hasır Kemer Modası Geçti Mi?

Hasır ayakkabılar, çantalar, kemerler geçen sezonun en popüler parçalarıydı. Hasır kemer modelleri yuvarlak tokalı, kare tokalı ve dikdörtgen tokalı formlarla karşımıza çıkmıştı. Beli saran kalın kemerlerin olduğunuzdan daha kilolu gösterdiğini söylemek mümkün. Bayan kemer modelleri arasında hala popülerliğini koruyan hasır kemerler bu yıl daha zarif modellerle reyonlarda yerini alıyor. Bu kemerleri hem etek hem de elbiselerle kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal