Başkan Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na referandum çağrısı: Sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim

Malatya’da Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katılan Başkan Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

22.10.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 22.10.2022-17:13)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na referandum çağrısı yaparak, “Sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim” dedi. 

Başkan Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından tekrar Malatya'da sizlerle hasret gidermenin mutluluğu içindeyim. Tarihe ismini seçkin insanların şehri diye yazdırmış Malatya bugün de bütün parıltısıyla yoluna devam ediyor.

“Malatya’ya TOKİ kapsamında 500 yeni iş yeri”

Sağlıkta 14'ü hastaneden oluşan toplam 68 sağlık tesisi yaptık. Malatya'ya TOKİ kapsamında 500 iş yeri daha kazandırıyoruz. Ulaştırmada 36 kilometreden devraldığımız Malatya'daki bölünmüş yol uzunluğunu 462 kilometreye çıkardık. Malatya'ya elimiz boş gelmedik. Toplam yatırım tutarı 8 milyar lirayı geçen 133 ayrı projenin resmi açılışını buradan yapacağız. Malatya'yı Sivas'a bağlayan 104 km'lik Hekimhan Yolu'nu, 8 tüneli ve 14 köprüsü ile birlikte resmen hizmete alıyoruz.

"Ekonomimizi büyütüp istihdamı artırdık"

Her kesimden insanımızın hak ve özgürlük talebini gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerle çözdük. Ekonomimizi büyütüp istihdamı artırdık. Milletimizin günlük hayat kalitesini eser ve hizmetlerimizle yükselttik. Siyasi istikrarsızlığı yeni yönetim sistemimizle aştık. Terör sorununu sınır ötesi çalışmalarla kaynağından kestik. Yarın Diyarbakır’dayım. Önceden akşam 8 dediğinde dışarı çıkamazdın. Şimdi herkes sabaha kadar dışarda dolaşabiliyor. Önümüze kurulan her tuzağı arkamızdan çevrilen her kumpası milletimizden aldığımız destekle bozduk.


"Biz Türkiye Yüzyılı'nı konuşuyoruz"

Dünyamız siyasi, ekonomik ve sosyal kaosların pençesinde sarsılırken biz Türkiye Yüzyılı'nı konuşuyoruz.

"Bay Kemal senin yanındakiler üniversitelerde ikna odaları kurdular"

Biz kadınlarımızı asla başı açık örtük diye sınıflamadık ama birileri kafasında bu ayrımcılığı aşamadı. Bay Kemal senin yanındakiler üniversitelerde ikna odaları kurdular. Başörtülerini başlarından çekip aldılar. Kızlarımızı ikna odalarında hizaya çektiler. Başörtüsü özgürlüğünü gel Anayasa güvencesi altına alalım, dedim bakalım gelecek mi göreceğiz?

Başkan Erdoğan'dan referandum çağrısı

İlk defa açılıyorum. Sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim. Millete götürelim kararı millet versin. Bay Kemal sen darbe gecesi ekrandan gelişmeleri seyreden değil misin? Ya aday ol karşımıza çık, ya da adayını söyle bilelim.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal