Başkan Erdoğan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Tören’inde konuştu

Başkan Erdoğan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Tören’inde konuştu. Başkan Erdoğan ayrıca petrol hakkında da açıklama yaptı.

28.04.2023-17:36 - (Son Güncelleme: 28.04.2023-17:58)

Adana'da dördüncü büyük köprü olan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Tören’inde konuşan Başkan Erdoğan gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Erdoğan "Adana çevre yolu adeta şehirçi yol haline geldi. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü de bugün hizmete açıyoruz. Adana'nın kuzey bölgesindeki stadyum, şehir hastanesi ile şehrin diğer yakasındaki ulaşım kısalacaktır. Bu eseri şehrimize kazandıran bakanlığımızı, yüklenici firmayı tebrik ediyorum. Milletimiz geçmişte yaşadığı geri kalmışlık, zulüm günlerinden bıkmıştı. Adana'da artık tüm vaktini ve enerjisini güvenli ve huzuru geleceği için yaşamak istiyor. Biz yaptığımız her yatırımla, Adana'ya işte bu hakkını teslim etmek mecburiyetindeyiz" dedi. 

Altyapı olmadan, yatırım ve üretim olmayacağını bilen milletimiz, 21 yıldır bize hep destek verdi. Siz doğru olursanız, Hakk'a uygun çalışırsanız, Allah da önünüze nice fırsatlar çıkarıyor. Milletimizin bu gayreti gördüğünden, takdiri ona göre yapacağından en ufak şüphe duymuyoruz.

Petrol açıklaması yaptı

Kendi doğalgazımıza kavuştuk, ihtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal