Barcelona'dan Ousmane Dembele'ye Mobbing!

Barcelona'da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fransız yıldız Ousmane Dembele'ye takımdan baskı yapıldığı aktarılıyor.

19.01.2022-17:55 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-17:55) Barcelona'dan Ousmane Dembele'ye Mobbing!

Barcelona tarihinin en pahalı transferlerinden birisi olan Ousmane Dembele'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Katalanlar Fransız yıldız futbolcu ile yeni kontrat imzalamak istese de 24 yaşındaki futbolcu bu teklife sıcak bakmıyor. Futbolcunun bu anlamda takımdan ayrılmak istediği ifade ediliyor. Takımdan ayrılmak isteyen futbolcuya Barcelona'nın tehdit edildiği öne sürüldü.

MENAJERİNİN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Barcelona ile yollarını ayırmaya karar veren Fransız yıldız Ousmane Dembele, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor. Fransız basınına konuşan futbolcunun menajeri sözleşme uztamadığı takdirde Katalan devinin 24 yaşındaki futbolcuyu oynatmamakla tehdit ettiğini açıkladı.
Barcelona'nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele'nin menajerinin açıklamaları futbol dünyasının gündemine oturdu. Futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada, 'Gerçekleri söylemek lazım. Bizim taleplerimiz, Ousmane'nin kariyerinin paraya bağlı olmadığını göstermek istiyoruz. Barcelona görüşmek istiyorsa masaya otururuz. Konuşmadan oyuncuyu oynatmamakla tehdit edemezsiniz. Ousmane'nin haklarını savunacağız.' ifadelerine yer verdi.


BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER OLMUŞTU

Fransız genç yıldız Dembele Rennes'de başladığı futbol kariyerinin ardından, Almanya'nın Dortmund takımına transfer olmuştu Dortmund takımında gösterdiği başarılı performans ile büyük alkış almıştı. Alman ekibindeki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan futbolcu, 2017'nin yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

Futbolcu kariyerinde, 2 kez İspanya La Liga şampiyonluğu 2 kez İspanyol Kupası ve 1 kez İspanyol Süper Kupası'nı kazandı. Ayrıca Dortmund ile Alman Kupası'nı kazandı. Genç yıldızın kariyerindeki en büyük başarı ise Fransa ile 2018 Dünya Kupası'nı kazanmak oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal