Çaykur Rizespor - Antalyaspor Maçı Ertelendi!

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

19.01.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-17:50) Çaykur Rizespor - Antalyaspor Maçı Ertelendi!

Ülkemizde etkisini gösteren kar yağışı futbola da etkisini vurdu. Süper Lig'de pek çok maçın kar yağışı nedeniyle yarıda kalıp ertelenmesinin ardından bugün oynanan Çaykur Rizespor, Antalyaspor maçı da yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. İki takım arasında oynanan müsabakada 35. dakika yoğun kar yağışı nedeniyle durduruldu.  Maçın ertelenmesinin ardından mücadelenin yeni tarihi merak konusu haline geldi.

HAKEM MAÇI ERTELEDİ

Ülkemizde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçlara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Çaykur Rizespor ile Antalyaspor arasnda oynanan maç bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle durduruldu. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu maçı yarıda kesti. Futbolcular ve maçın hakemi sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu.


MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

Süper Lig'de son olarak Çaykur Rizespor ile Antalyaspor arasında oynanan mücadele kar yağışı nedeniyle ertelendi. Ertelenen maçın ardından gerek her iki takımın taraftarı gerek futbolseverler maçın ne zaman oynanacağını büyük bir merakla takip etmeye başladılar. Karşılaşma ile ilgili bu anlamda sıcak gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal