Bahar kapıda sunucusu kimdir? Bahar Gelir kaç yaşında, nerelidir? Bahar Gelir hakkında bilgiler

Bahar kapıda sunucusu kim? Bahar Gelir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, İnstagram hesabı ne? "Bahar Kapıda" adlı programın sunuculuğunu yapan Bahar Gelir ile alakalı bilgiler araştırılıyor. Biz de bu haberimizde konulara ilişkin bilgileri derledik.

03.05.2022-23:07 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-23:07) Bahar kapıda sunucusu kimdir? Bahar Gelir kaç yaşında, nerelidir? Bahar Gelir hakkında bilgiler

Bakar Kapıda sunucusunun kim olduğu merak konusu oldu. Bahar Gelir kimdir? Bahar Gelir nereli ve kaç yaşında? İşte konuya ilişkin detaylar...

Bahar Gelir kimdir?

28 Mart 1989 tarihinde Malatya'da doğan Bahar Gelir, eğitimini İzmir'de tamamlamış lisans eğitimine ise Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nde almıştır. Aslen Malatyalı olan ve Bakar Kapıda programını sunan Bahar Gelir, KOç burcudur. Liseden mezun olduktan hemen sonra Ege Üniversitesi'nde Arkeoloji okuyan Gelir, aynı üniversitede Müzik Cemiyeti eğitimi de almıştır. 2008 senesinden bu yana sahnede olan Gelir, 2014 yılında Selami Şahin ile tanışarak onunla beraber 2016 yılında "Eflatun Türküler" projesinde yer almıştır.

bahar gelir

Daha sonra 2017 yılında Selami Şahin'in yönettiği "İlla" adlı albümünü DMC etiketi ile çıkardı. Gelir'in çıkarttığı albümde Mustafa Sezen, Selami Şahin, Doğuş, Serdar Ortaç gibi isimlerin besteleri de vardır. Güzel sesi ile dinleyenlerin gönlünde taht kuran Gelir, bu sene 50. yılı için hazırlanan bir albümde "Alın Yazımsın" şarkısını seslendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal