Bahar 9. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölümde neler olacak? Bahar dizisi bugün var mı?

Show TV ekranlarının yeni fenomen dizisi Bahar’ın yeni bölümü, bayram arasının ardından bu akşam ekranlarda olacak. Dizi severler Bahar dizisinin yeni bölüm özeti hakkında bilgi edinmek üzere araştırmalara başladı. Peki Bahar yeni bölümde neler olacak? Bahar dizisi bugün var mı? İşte merak edilenler…

16.04.2024-17:37 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:37)

Bazı sahneleriyle sosyal medyada çok konuşulan Bahar dizisinin yeni bölümü her Salı akşamları olduğu gibi bu Salı akşamı da Show TV ekranlarında olacak. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde olduğu sevilen dizinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu nedenle de arama motorlarında Bahar 9. bölüm tek parça izle, Bahar yeni bölüm fragmanı, Bahar son bölüm özeti gibi terimler sıkça sorgulanıyor. 

Bahar yeni bölümde neler olacak?

Parla, Selim'in iddialarına pek de inanmasa da, Rengin'le konuşmak için kararlıdır. Ancak Rengin'in kaza haberini duyunca adeta yıkılır.

Bahar 9. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölümde neler olacak? Bahar dizisi bugün var mı?

Hastanede, Timur'un Rengin'e duyduğu endişe, Bahar'ın şüphelerini artırır ve bir yandan Parla'ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur'la yüzleşmeye hazırlanır. Timur, dengeyi sağlamaya çalışsa da başarılı olamaz. Evren ise Parla'yla yakınlaşırken, kendi geçmişindeki sırları da açığa çıkarır. Beklenmedik bir misafir, tüm dengeyi altüst eder ve Bahar büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelir. 

MF Yapım imzalı Bahar dizisinin 9. bölümü 16 Nisan 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal