TOKİ 10.000 TL'ye toprak sahibi yapıyor! Bedavadan biraz pahalıya arsa sahibi olma fırsatı

Toprak sahibi olmak isteyen vatandaşlara TOKİ müjdeli haberi duyurdu. Bedavadan biraz pahalıya 48 farklı şehirde arsa satışa çıkartıyor. İşte sudan ucuz fiyata arsa satışının detayları….

16.04.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:35) TOKİ 10.000 TL'ye toprak sahibi yapıyor! Bedavadan biraz pahalıya arsa sahibi olma fırsatı

Toprak sahibi olup parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlara müjde dolu haber TOKİ tarafından verildi. TOKİ, uygun fiyatlarla arsa satışa çıkardığını paylaştı. 10.000 TL’den başlayan fiyatlarla tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Emlak Müzayede üzerinden hemen başvurularını eksiksiz şekilde iletmeye başladı. 48 farklı ilde satışa çıkartılacak birbirinden farklı arsalar sayesinde vatandaşlar gayrimenkul zengini olabilecek. TOKİ tarafından sunulan bu özel fırsat sadece 81 ilin 48’inde geçerli olacak. İşte TOKİ'den başlatılan yeni dönem kampanyasının detayları… 

TOKİ 10.000 TL'ye toprak sahibi yapıyor! Bedavadan biraz pahalıya arsa sahibi olma fırsatı

24 ay vadeyle rahat rahat ödemenizi yapabileceksiniz

TOKİ tarafından resmi duyuru ile paylaşılmış olan 48 farklı ilde arsa satışına katılım sağlayacak olan vatandaşlara müjdeler verilmeye devam ediliyor. Vatandaşlar emlak müzayede üzerinden online şekilde düzenlenecek olan arsa satışına katılım sağlamaları ve kazanmaları durumunda; 24 ay vadeli şekilde KDV ödemeksizin arsa sahibi olabilecek. 24 ay vadeyle sahip oldukları gayrimenkulün ödemesini rahat rahat yapabilecekler. %25 peşinat ödemesi söz konusu olan bu satışlarda, peşinat ödemesini gerçekleştiren hak sahipleri geri kalan ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Üstelik peşin ödeme yapanlardan da %20 indirim imkanı söz konusu olacak. 

24 Nisan’da müzayede başlıyor

TOKİ tarafından 48 farklı ilde satışa çıkartılacak olan arsaların kimisinin Balıkesir, Ankara, Mersin, Mardin ve Konya’da yer aldığı bildirildi. 24 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan arsa satışları emlak müzayede üzerinden sabah 10:00 itibariyle takip edilebilecek.

24 Nisan yanı sıra 25 Nisan’da da Gaziantep, Isparta, Çanakkale, Düzce, İzmir, İstanbul, Denizli gibi illerde satış başlayacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal