Bağcılar'da Sokak Terörü Emniyeti Hedef Aldı: 1 Polis Şehit Oldu

Bağcılar'da meydana gelen olayda, saldırganlar seyir halindeki polis aracına ateş açtı. Olayda yaralanan 2 polis memurundan biri şehit olurken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

18.07.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:45)

Olay Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta meydana geldi. Araçları ile seyir halinde olan narkotim ekibine silahla ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu aracın içinde bulunan polis memuru E.G., göğsünden, Y.N. ise kolundan yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralı polisleri hastaneye kaldırdı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, arama çalışmalarına helikopter desteği de verildi. Operasyon kapsamında S.B., O.I., ve A.A. gözaltına alındı. Şüphelilerle kullandıkları 2 silah da ele geçirilmişti.

 Olayda üçüncü silah ise çöp konteynerinde bulunmuştu.

1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

İstanbul Bağcılar'daki polis ekibine silahlı saldırıda yaralanan 2 polis memurundan biri şehit oldu.
Olay, Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Narkotik polisi ile şüpheliler arasında yaşanan kovalaca sırasında şüpheliler polise ateş açtı. Silahlı saldırı sonucu bir polis göğsünden diğer polis ise kolundan hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polisler, hastaneye kaldırıldı. Yaralı polis memuru Erkan Gökteke hastanede hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili olduğu belirlenen S.B. , O.I. ve K.A. gözaltına alındı. Kaçan kişinin yakalanması için polis helikopter destekli operasyon başlattı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Bağcılar Yüzyıl Mahallesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce; başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere 75'ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, Narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 polis memurumuz yaralanmıştır.

112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Araştırma Amirliği Narko Timlerde görevli polis memuru Erkan Gökteke, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit olmuş, kolundan yaralanan polis memurumuz Yunus Nacar'ın tedavisi devam etmektedir.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal