Babasını Öldürmüştü İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Osmaniye'de babasının ikinci kez evlenmesini istemeyen genç kız, çıkan tartışmada babasını göğsünden bıçaklayıp öldürmüştü. Genç kızın ilk ifadesi ortaya çıktı.

28.05.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-16:44) Babasını Öldürmüştü İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bulunan Savrun Mahallesi, Derviş Paşa Caddesi'nde bir baba-kız tartışırken, genç kız mutfaktan aldığı bıçakla babasını yaralamış ve ölümüne sebep olmuştu.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Mutfaktan aldığı bıçakla babasını göğsünden bıçaklayan Cennet Korkmaz, polise ilk ifadesini verdi. Korkmaz, ifadesinde babasıyla yaşadıkları tartışmayı hatırlayıp anlattığını, ancak olay anına dair bir şey hatırlamadığını öne sürdü.

İKİNCİ KEZ EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ AMA CANINDAN OLDU

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bulunan Savrun Mahallesi, Derviş Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Eşinden boşanmış olan Sinan Korkmaz, (45)  kızı Cennet Korkmaz'a(20) bir araya geldikleri vakitte ikinci kez evlenmek niyetinde olduğunu açıklamış, bunun üzerine tartışan baba-kız arasında kapının önüne kadar süren bir kavga başladı. Gerilimin iyice yükselmesiyle eve geri gidip elinde bıçakla geri dönen kız babasını göğsünden bıçaklamış, polislere teslim olmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal