Babam Çok Değişti Neden Final Yaptı?

Kanal D'nin komedi dizisi olan Babam Çok Değişti hakkında çıkan final yapıyor iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Henüz 4. bölümü yayınlanmasına rağmen final haberi kafa karıştırdı. Peki Babam Çok Değişti neden final yapıyor? Babam Çok Değişti final mi?

29.01.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-09:14) Babam Çok Değişti Neden Final Yaptı?

7 Ocak 2021'de ilk bölümü yayınlanan ve 3 haftadır ekranda olmaya devam eden Babam Çok Değişti, komedi dizisi olarak seyirciden beklenen ilgiyi görememişti. Ancak erken gelen final kararı ile dizi takipçileri final nedenini araştırmaya başladı.

Başrollerini Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu'nun paylaştığı ve Melek Baykal, Salih Kalyon gibi usta oyuncularında yer aldığı komedi dizisi 28 Ocak Perşembe günü ekranlara ve seyirciye veda etti.

Erken gelen final kararının nedeni ise en çok merak edilen konulardan oldu. Babam Çok Değişti neden final yapıyor? Babam Çok Değişti neden bitiyor?

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ NEDEN BİTİYOR?

4. bölümle final olan dizi, yayınlandığı günden beri reyting sıralamalarında bir türlü yükselememişti. Sürekli düşen reyting kararlarının, final kararı alınmasına neden olduğu düşünülüyor.

Babam Çok Değişti, 28 Ocak Perşembe günü yayınlanan 4. bölümle ekranlara veda etti.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ FİNAL BÖÜLÜMÜNDE NE OLDU?

Mehmet Ali ve Aslı'nın evlilik yıldönümleri yaklaşırken Aslı, Mehmet Ali'nin bu özel günlerini unuttuğuna inanır. Kocasını utandırmak için birtakım hazırlık yapan Aslı, akşam eve gelen Mehmet Ali'nin sürprizi karşısında çok şaşırır.

25. yılını kutlayan çift, nikah tazelemek için tekrar evlilik masasına oturacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal