Avrupa'nın Müslüman nefreti bitmiyor! İsveç'li öğretmenin yabancı öğrencilere tutumu sosyal medyada gündem oldu

Avrupa'da İslamofobi günden güne etkilerini korkunç bir şekilde göstermeye devam ediyor. Avrupa'nın 'medeniyet' naraları altında Müslümanları nasıl ötelediği gerçeği açıkça kendini belli etti. İsveç’te ırkçı bir öğretmenin Müslüman öğrencilere karşı acımasız ve çirkin davranışı buna bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

11.03.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-18:24)

Dünyanın kanayan yaralarından biri olan ırkçılık, günümüzde ne yazık ki hala devam ediyor. Özellikle Avrupa ülkelerinde bulunan Müslümanlara karşı yapılan şiddet içerikli tutum, bazı politik kışkırtmalar son yıllarda giderek artış gösterdi. Avrupa toplumundan farklı din görüşlerine sahip oldukları için onlarca Müslüman, ırkçı söylemlere maruz kalıyor. Kendini medeniyetin merkezi olarak gören Batı, bu nedenle hiçbir zaman uygar olamadı. 

Avrupa'da islamofobi

Avrupa’da ırkçılık devam ediyor

İsveç’te ırkçı bir öğretmenin Müslüman öğrencisine yönelik saldırgan ve hakaret içerikli tutumu Batı'nın medeniyetsizliğini bir kez daha açığa çıkardı. İsveç'li hocanın yabancılar eğitimi sınıfında yabancı öğrencilere yönelik davranışının sosyal medyada paylaşılmasıyla günümüzde halen daha ırkçı yaklaşımların olduğu gözler önüne serdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal