Fransa’da Irkçı Cumhurbaşkanı Adayından Bir Skandal Daha!

Fransa'da sık sık İslam düşmanlığına yönelik demeçleriyle gündeme gelen ırkçı cumhurbaşkanı aday adayı Eric Zemmour, bir skandala daha imza attı.

29.11.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-11:11) Fransa’da Irkçı Cumhurbaşkanı Adayından Bir Skandal Daha!

Fransa’nın 2022 Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Eric Zemmour, geçtiğimiz gün bir skandala imza attı. Aşırı sağcı gazeteci ve yazar Eric Zemmour, bir skandala daha imza attı. Daha önce bulunduğu İslam karşıtı vaatlerle büyük tepki toplayan ırkçı isim, bu kez de kendisini protesto eden bir kadına el hareketinde bulundu. Fransa'da sık sık İslam düşmanlığına yönelik demeçleriyle gündeme gelen ırkçı cumhurbaşkanı aday adayı Eric Zemmour, bir skandala daha imza attı.

KADIN PROTESTOCUYA TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Geçtiğimiz cumartesi günü Marsilya bölgesine ziyarette bulunan aşırı sağcı olarak bilinen Eric Zemmour, bölgeye ziyareti sırasında bir kadının protestosuna mahruz kaldı. Zemmour'un olduğu araca yanaşarak, seçim politikası ve ırkçı söylemleri nedeniyle kendisin eleştirilerde bulunan protestocuya Zemmour, tepki çeken bir el hareketiyle karşılık verdi. Zemmour'un kadın protestocuya yönelik gerçekleştirdiği bu eylem, çevrede bulunan basın mensupları tarafından görüntülendi. Irkçı ismin bu hareketi, Zemmour'un geçmişte yaptığı küstah faaliyetleri de yeniden gündeme getirdi. Zemmour daha önce, Fransa'da Müslüman isimlerinin yasaklanmasını istemiş, Müslümanların çok çocuk yaparak Fransa'yı ele geçireceği iddialarıyla büyük yankı uyandırmıştı. Daha önce de "Fransa için iyi fikirlere sahip olduğumu düşündükleri için beni aday olmaya zorluyorlar" diyen ancak resmi olarak adaylığını açıklamayan Zemmour, İslam düşmanlığını körükleyen seçim vaadini duyurmuştu. Seçildiği takdirde hangi politikaları uygulayacağı sorusuna Zemmour, "İlk adımlarımdan biri Fransızca olmayan Muhammed ismini yasaklamak olacak" cevabını vermişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal