At Kestanesi Yağı Nasıl Kullanılır?

Doğal içerikli ürün arayışı içerisindeyseniz atkestanesi yağını mutlaka denemelisiniz. Hem cilt hem de saç bakımında kullanabileceğiniz atkestanesi yağının faydalarını merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin. İşte atkestanesi yağının faydaları ve kullanım şekli…

24.06.2020-16:10 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-17:31) At Kestanesi Yağı Nasıl Kullanılır?

Faydaları saymakla bitmeyen at kestanesi yağı, genellikle güneş kremleri ve anti-aging kremlerin içerisinde karşımıza çıkmaktadır. Sizin için at kestanesi yağı hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

AT KESTANESİ YAĞI NEDİR?

Atkestanesi, sonbahar aylarında kırmızı yaprakların arasında karşımıza çıkan bir kestane cinsidir. Dış kabuğu dikenli olan atkestanesi yere düştüğü zaman kırılır ve içerisinden kestanesi çıkar. Yemek için pek uygun olamayan at kestanesi cilt ve saç bakımı için oldukça faydalıdır.

Latince adı Aesculus Hippocastanum olan bu kestane cinsinin yağı özel yöntemlerle çıkarılarak kontrollü bir şekilde cilt bakım ürünlerinin içerisine ekleniyor.

AT KESTANESİ YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Antioksidan özelliği bulunan atkestanesi yağının en büyük yararını anti-aging alanında görüyoruz. At kestanesinin yağı, vücuttaki kan dolaşımının hızlandırılmasını sağlar ve kılcal damarları daha güçlü hale getirir. At kestanesi yağını düzenli olarak kullandığınızda ciltteki kırışıkların azaltılması ve leke görünümünün tedavi edilmesi sağlanıyor.

At kestanesi yağının cildi sıkılaştırma özelliği bulunduğu için vücut losyonları ve nemlendirici kremlerin içerisinde de yer almaktadır. Kuru cilt kremlerinde bulunan atkestanesi yağı cildin daha parlak ve nemli görünmesine destek olur.

AT KESTANESİ YAĞI NASIL KULLANILIR?

Atkestanesi yağını kullanmak için yeni bir ürün alırken bu içeriğe sahip olan ürünlerden satın almanızı öneriyoruz. At kestanesi yağını evde kendiniz çıkarmanız neredeyse imkansız. Profesyonel cihazlarla özel işlemlerden geçirilen atkestanesi yağı, kontrollü bir şekilde cilt bakım kremlerine eklenir.

Uzmanlar hangi içeriğe ne kadar atkestanesi yağı konulacağına karar veriyor ve ürünler raftaki yerini gerekli testler yapıldıktan sonra alıyor. Bu nedenle evde tek başına atkestanesi yağı kullanmak cildinize iyi gelmeyebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal