Aslıhan Güner Annesini Paylaştı! Görenler Hayran Kaldı

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Güner, annesini paylaşarak 'Güzelliğim' notunu düştü.

24.07.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-10:46)

Kısa süre önce final yapan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinin başrol oyuncularından Aslıhan Güner, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kızıl güzeli Aslıhan Güner, dizisinin ardından imaj değişikliği yaparak saçlarını koyu renge boyamıştı. Şimdilerde kendi gibi oyuncu eşi Mert Kılıç ile tatilde olan Aslıhan Güner, sosyal medya paylaşımlarına hız verdi. 

'ANNE KIZ ÇOK GÜZELLER'

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Annesi Birsen Güner ile verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncunun paylaşımı, adeta sosyal medyayı salladı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf için 'Aslıhan'ın güzelliğinin kaynağı belli oldu', 'Anne-kız çok güzeller' yorumları yapıldı.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal