Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş Kaçak Göçek Evlendi!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ekranlara gelen ve hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş’tan bomba bir haber geldi. İddialara göre güzel oyuncu sevgilisiyle kaçak göçek nikah kıydı..

21.05.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-15:11) Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş Kaçak Göçek Evlendi!

Rol aldığı “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisiyle Gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş, güzelliği ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci gibi başarılı oyuncuların rol adlığı dizide, Aktaş da performansıyla rolünün hakkını vermişti.

AKTAŞ'IN SIR GİBİ SAKLADIĞI EVLİLİĞİ

Dizisi biter bitmez yeni yapımlarla anlaşmaya başlayan güzel oyuncu şu sıralar hem iş hem de aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncun son sevgilisi iş insanı Serdar Sertçelik ile evlendiği haberlerinin yayılması ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 23 yaşındaki genç oyuncunun ani bir kararla neden evlendiği ise hayranlarının merak konusu.

nil

AKTAŞ'IN EŞİNİN ÇOCUKLARI ÇIKTI

İş insanı Serdar Sertçelik ile genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın dünyaevine girdiği haberleri magazin gündemini sarstı. Kariyerinin başında güzel oyuncu Aktaş’ın gündeme düşen evlilik haberleri sevenlerini çok şaşırttı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu en son sevgilisi Sertçelik ile geçtiğimiz günlerde ödül törenine katılmıştı. Ayaklı gazete’nin ödül törenine sevgilisi ile el ele gelen güzel oyuncu Aktaş, kariyerindeki ilk ödülünü sevgilisi eşliğinde almıştı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada; “Hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Birbirimizi özledikçe ya o İstanbu'a geliyor ya da ben Ankara'ya gidiyorum” diye bahsetmişti. Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden güzel oyuncunun gizli saklı nikah masasına oturduğu haberleri yayıldı. Aktaş’ın evlendiği iddia edildiği iş inanı Serdar Sertçelik’in ise, önceki evliliğinden çocukları olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal