Aslan Burcunun Fiziksel Özellikleri

24 Temmuz ile 21 Ağustos arasında doğan kişiler Aslan burcuna mensup olur. İşte, Aslan burcunun fiziksel özellikleri...

18.07.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:20) Aslan Burcunun Fiziksel Özellikleri

Aslan burcunun yönetici gezegeni güneştir. Şanslı sayıları arasında 1 ve 4 aslan burcunun şanslı günü ise Pazar günüdür. Aslan burçları çoğunlukla kova burçları ile anlaşamazlar. Liderlik özellikleri ve istekleri yüksektir. Vahşi yaşamda sürüye liderlik yapan bir aslan gibi çevrelerindeki kişileri yönetmek isterler. Başkalarının hayatını onlar adına düzenlemekten zevk alırlar. Bu sebeple çevresindeki kişilere çok fazla müdahale de bulunurlar. Bulundukları ortamda hep odak noktası olmak isterler.

Bir şey veri organize etme konusunda başarılıdırlar. İsteklerini başkalarını kabul ettirdikleri takdirde onlardan mutlusu olmaz. Güler yüzlü ve iyimser kişilerdir. Eğitimsiz ve kendini geliştirmemiş aslanlar her konuda bilmedikleri halde bildikleri gibi davrandıkları için itici bulunabilirler. Peki aslan burcunun fiziksel özellikleri nasıldır? Gelin birlikte öğrenelim...

Aslan Burcunun Fiziksel Özellikleri

Aslan burcunun fiziksel özellikleri genellikle uzun boy, kalın kemikler ve geniş omuzlardan oluşur. Kaslı olmaları dikkat çeker. Çoğu aslan burcu beyaz ve pembemsi bir cilt rengine sahiptir. Dış görünüşlerine fazlaca önem veren aslan burcu kişiler daima bakımlı olmaları ile dikkat çekerler. Keskin gözleri sayesinde iyi görürler. Girdikleri ortamda yürüyüşleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başarırlar. Fiziksel çekiciliğinin farkında olan aslan burcu bu farklılık nedeniyle gururlu ve kibirli bir kişilik özelliği sergiler. Saçları tıpkı bir aslanın yelesi gibi gösterişli olur.

Aslan Burcu Kadınının Fiziksel Özellikleri

Aslan burcunun fiziksel özellikleri çoğunlukla girdikleri ortamda direk dikkat çekecek şekilde görünmektedir. Bu özelliklerinin çoğunu bakımlı olmalarına borçludurlar. Aslan kadınları sakin ve neşeli tavırları ile dikkat çekmeyi ve sevilmeyi başarırlar. Bu tavırları onların fiziksel güzelliklerine de yansır. Bir aslan burcu kadınına bakıldığında ilk dikkat çeken yeri saçlarıdır. Saçları oldukça gür olur. Tenleri çoğunlukla açık tonlardadır. Aslan kadınların yüz hatları yuvarlaktır. Saçlarından sonra yüzlerinde en çok dikkat çeken nokta ise gözleri ve bakışlarıdır. Çoğunlukla orta boylarda olurlar.

Aslan kadınları yemek yemeyi sevdikleri için hafif balık etli bir fiziğe sahip olurlar. Giyim konusunda oldukça zevkli olan aslan burcu kadını karar verme aşamasında zorluk yaşayabilir. Fakat sonucunda her zaman modaya en uygun ve en güzel kıyafeti satın alacaktır.

Aslan Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Aslan burcunun fiziksel özellikleri arasında erkeklerde ilk bakışta gür saçlar dikkat çeker. Güçlü bir duruşa ve yürüyüşe sahiptir. Çoğunlukla orta boylarda olurlar. Aslan burcu erkekleri orantılı yüz hatlarına sahip olurlar. Çoğunlukla çok güzel dişleri olur. Bu yüzden gülüşleri ile beğenilirler. Yemek yemekten fazlaca zevk alan aslan burcu erkeği kilo problemi yaşayabilir. Dikkat çekmeyi seven aslan burcu erkeği giyimine de oldukça fazla önem verir. Uyumlu ve kaliteli parçalar giymeye özen gösterir. Marka düşkünü olabilirler. Aslan burcu erkekleri göz ve dudak yapıları ile beğenilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal