Aslan Burcunun Anlamı

Burçlar kendi içlerinde niteliklerine göre üç gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Aslan burcu sabit burçlar grubunda yer alır. İşte, Aslan burcu anlamı...

18.07.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:18) Aslan Burcunun Anlamı

Sabit burçlar mevsimlerin ortasına denk gelirler. Aslan burcu da yaz mevsiminin ortasında bulunur. 23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihleri arasında doğanlar Aslan burcudur. Aslan burcunun yönetici gezegeni Güneş’tir. Ateş elementi burcudur. Peki Aslan burcunun anlamı nedir? Aslan burcunun özellikleri nelerdir?

Aslan Burcu Özellikleri

Aslan burcu kişilerinin öne çıkan en önemli özelliği liderlik vasıflarıdır. Aynı zamanda çok gururlu olurlar. Yönetme kabiliyetleri ile ön plandadırlar. Özgüvenleri çok yüksektir. Şöhret, lüks bir yaşam onlar için ilgi çekicidir.

Aslan burcu kişiler için gurur her şeyden üstündür. Her türlü ortamda en güçlü ve en dikkat çeken isim olmak isterler. Dobra ve kararlı tavırları ile çevrelerini etkilemektedirler. Güçlü bir karakterleri vardır ve oldukça hırslıdırlar. Özellikle inandıkları şeyler için her türlü zorluğa göğüs germektedirler.
Cesaretleri ve dürüstlükleri ile ünlü aslan burcu insanlar, çok dobra olurlar.

Aslan burçlarının çok hırslı olmaları onları bazen zor durumlara sokabilir. Topluluklarda ön plana çıkma arzuları sebebiyle bazen eleştiri alabilirler. Egolarına yenik düşerek bazen başka insanların istek ve beklentilerini umursamayabilirler.

Popülerliğe ve konfora düşkündürler. Dış görünüşleri onlar için çok önemlidir. Her ortamda bakımlı ve iyi görünmek için çaba harcarlar.

Aslan Burcu Kariyer Hayatı

Aslan burçları emir almaktan pek hoşlanmazlar. Bu yüzden bir patron ile çalışmakta zorluk çekebilirler. Aslan burcu insanlar, kendi işlerini kurmalı veya çalıştıkları iş yerinde kısa zamanda üst bir pozisyona ulaşmalıdır. Aktör, sanatçı, borsacı, siyasetçi, model, yönetmen, cerrah, yönetici olmak onlar için uygundur. Yeteneklerini özgürce sergileyecekleri, zirvede olabilecekleri, kendi başlarına karar verebilecekleri ve göz önünde olacakları meslek alanlarında başarıyı yakalayacaklardır.

Aslan Burcu Sağlık Durumu

Aslan burcu, vücutta kalp bölgesini simgeler. Kalp ve damar sağlığına dikkat etmeleri gerekir. Sırtlarında veya bel bölgelerinde de sağlık sorunları yaşayabilirler. Bu bölgelerde sık sık ağrılar hissedebilirler. Sağlıklı beslenmeye önem vermeleri ve sporu hayatlarında bir alışkanlık haline getirmeleri gerekir.

Aslan Burcu Özel Hayatı

Aslan burcu kişiler aşk duygusuna oldukça değer verirler. Çok tutkulu bir aşk hayatları vardır. Gerçekten aşık olurlarsa, vazgeçilmezleri olan gururlarından ödün verebilirler. Sahiplenen bir tarafları da vardır. Karşılarında güvenilir ve hayattan zevk almayı bilen bir partner beklerler. Sevildiklerini ve özel olduklarını her an hissetmek isterler. Bu durum bazen karşı tarafı zorlayabilir.

Aslan Burcu Ünlü İsimler

- Jennifer Lopez
- Napolyon Bonapart
- Münir Özkul
- Madonna
- Sinem Kobal
- Barack Obama
- Robert de Niro
- Abdi İpekçi
- Bill Clinton
- Whitney Houston
- Neslihan Atagül
- Orhan Gencebay
- Coco Chanel
- Arnold Scwarzenegger

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal