Asiye Atalay kimdir? Asiye Atalay olayı nedir, kim öldürdü? Asiye Atalay kaç yaşında ve ölüm nedeni ne?

Daha 19 yaşında üniversite öğrencisi olan Asiye Atalay isimli genç kızın İstanbul'da kendisine takıntılı erkek tarafından yolda öldürüldüğü öğrenildi. Peki Asiye Atalay'ı öldüren kim? Asiye Atalay neden öldü? Tüm detaylar haberimizde.

05.05.2022-21:33 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-21:33) Asiye Atalay kimdir? Asiye Atalay olayı nedir, kim öldürdü? Asiye Atalay kaç yaşında ve ölüm nedeni ne?

İstanbul'un Esenler ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 19 yaşında genç bir kadın kendisine saplantılı ve rahatsız eden kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Asiye Atalay ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Asiye Atalay kimdir

19 yaşında üniversite öğrencisi olan Asiye Atalay İstanbul Esenler'de arkadaşı ile yürürken kendisini bir süredir rahatsız etmekte olan Ümit Karakoyun tarafından öldürüldü. Genç kadının yolunu kestiği ve tartışma sonrasında yanındaki silah ile 19 yaşındaki genç kadını başından vurdu. 19 yaşındaki genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi işlemler için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Genç kadını öldüren Ümit Karakoyun'un ise olaydan sonra kaçtığı fakat genç kadını öldürdüğü silah ile birlikte Arnavutköy'de yakalandığı bildirildi.

Asiye Atalay Nasıl Öldü

 Ümit Karakoyun'un uyuşturucu ticareti, yağma ve hayvan hırsızlığı, kasten yaralama gibi birçok farklı suçtan da 16 tane sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Asiye Atalay'ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.'nin de ifadesine başvuruldu ve ifadesinde Asiye ile yolda yürüdüklerini, daha sonra Ümit Karakoyun'un yanlarına geldiğini ve elinde silah olduğunu, Asiye ile konuşmak istediğini, onların yolda yürümeye başladığını Ümit'in ise silahını Asiye'nin çantasına koyduğunu ve kendisinin de yanlarından ayrılarak evine gittiğini anlattı. Asiye Atalay'ın vurulduğu ana tanıklık eden isimlerden olan Sibel Hastel ise ifadesinde "Boğuşma sesleri geliyordu. İlk başta silahı tutukluk yaptı, biz oyuncak silah sandık. Korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Sonradan kızın yere düştüğünü gördüm, zaten o an vurulmuş. Yere düştükten sonra kızın elinde kanı gördüm. Kızın önünde bir araba durarak kıza yardım etmek istediğini gördüm. Kız çocuğa git buradan kendini kurtar diye bağırdı. Daha sonra çocuk yine geldi, silahı kendi kafasına dayadı fakat ateş etmedi. Sonradan geri geldi ve kızı vurdu. Aralarında çok bir boğuşma olmadı. Sanırım daha önceden de tartışmışlar. Daha önce bacağından vurduğunu da görenler olmuş. İtiş kakış oldu. Çocuk kızı sürekli silahla vurmaya çalışıyordu ama biz silahı çok sonra fark ettik. Kızı bir anda vurdu zaten, sonra da panikleyip kaçtı" dedi. 

Asiye Atalay'ın Katili Ümit Karakoyun

19 yaşındaki genç kadın Asiye Atalay'ın kendi sosyal medya hesabında "Belki başka hayatta" şeklinde paylaşım yapmış olması, ölümünü daha da üzücü hale getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal