Aşırı sıvı tüketimi nedeniyle altına kaçırdığı görülen Serdar Ortaç'ın o hali herkesin ağzını açık bıraktı

Basın mensuplarının kameralarına yansıyan Serdar Ortaç'ın son görüntüleri herkeste büyük şaşkınlık yarattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.03.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-15:32)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, yıllardır hayranlarını eğlendirmeye devam ediyor. Birçok başarılı şarkının altında imzası bulunan ve yediden yetmişe herkesin şarkılarını ezbere bildiği ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Etiler'de verdiği konser sonrası görüntülenen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yürümekte zorlanınca koluna yardımcıları girdi. 52 yaşındaki başarılı şarkıcının pantolonunun ıslak olması ise dikkatlerden kaçmadı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ve yorgunluğu gözlerinden okunan Ortaç'ın açıklamaları ise yine çok konuşuldu. 

Ortaç’tan çok konuşulacak açıklamalar geldi

Önceki akşam verdiği konser sonrası basın mensuplarının kameralarına yansıyan başarılı şarkıcı Serdar Ortaç; ''Popun kralı benim. Kraliçesi de Hande var, Demet var, Gülşen var... Kraliçe dolu. Hatta Ajda Pekkan var ama popun kralı benim. Tarkan da kral, o da kral!'' şeklinde bir çıkışta bulundu. Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı stüdyoyu neden sattığını da anlatarak; ''Küçülmek için sattım, daha az masrafım olsun diye. Tamamen stüdyoyu kapattım'' ifadelerini kullandı. Habertürk gazetesinden Tolga Aslan'ın haberine göre ise pantolonu ıslak bir şekilde kameraya yansıyan ünlü şarkıcının, aşırı sıvı tüketimini nedeniyle altına kaçırdığı belirtildi. Pop müziği hakkında açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcının bu konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Serdar Ortaç altı ıslak yakalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal