Bitmek bilmeyen borçlarından kurtulduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın lüks villasını sattığı ortaya çıktı

Yıllardır borç ödeyen ve geçtiğimiz aylarda artık borcunun kalmadığını duyuran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, evini sattığı öğrenildi. İşte o detaylar...

06.03.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-14:44)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, yıllardır popülerliğini korumaya devam ediyor. Birbirinden eğlenceli şarkılarıyla konserdeki hayranlarını her seferinde coşturmayı başaran ünlü şarkıcı, bir dönem sahip olduğu borçlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Uzun zaman boyunca borçlarını ödeyen şarkıcı, 2022 yılına girdiğinde borçlarını sonlandırdığını açıklayarak artık rahat bir nefes aldığını dile getirmişti. Ortaç; ''2022'ye çok güzel başladım. Bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti.  Aylarca hiç durmadan çalıştım ve bütün borçları kapattım artık... Şükürler olsun Allah'a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım. Borçsuz başımı yastığa koyduğum için ve borçsuz uyandığım için çok mutluyum'' diyerek cümlelerini noktalamıştı. 

Ünlü şarkıcı sessizliğini koruyor

2022'ye girerken artık borçlarının kalmadığını büyük bir coşkuyla dile getiren 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından nihayet yüzü gülmüştü. Bankaya olan 10 milyon TL'lik, eski eşi Loughnan'a da 600 bin TL'lik borcunu kapatan ünlü şarkıcı, nihayet rahat bir nefes aldığını duyurmuştu. Son zamanlarda da konserden konsere koşan başarılı şarkıcı Serdar Ortaç'ın Levent'teki lüks ofisini elden çıkardığı öne sürüldü. Buna göre ünlü şarkıcının üç katlı ofisi artık mimarlık ofisi olarak hizmet sağlayacak. Ünlü şarkıcının bu hamlesi, hala borçlarının olup olmadığı konusunu da gündeme getirdi. 

Serdar Ortaç evini sattı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal